PRIJA SPREMILA ŠOK ZA HRVATE: Ovo su gosti na prvom koncertu u Areni Zagreb!

Autor:

Zabava

01.12.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović spremila specijalno iznenađenje za koncert u Zagrebu!

PRIJA SPREMILA ŠOK ZA HRVATE: Ovo su gosti na prvom koncertu u Areni Zagreb!

Foto: Munja/ATAImages

Aleksandra Prijović

Večeras, 1. decembra 2023. godine, pevačica Aleksandra Prijović imaće prvi od pet zakazanih koncerata u Areni Zagreb. Prija je na svim prethodnim koncertima imala specijalne goste, a kako prenosi domaći mediji, večeras će sa njom nastupati dva muškarca.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Aco Pejović

Radi se o Aci Pejoviću, Prijinom kumu, i Željku Samardžiću, koji će večeras prvi put zapevati sa Aleksandrom na bini, navodi izvor "Telegrafa". Pejović je u Zagreb stigao direktnim letom iz Amerike, nakon što je završio svoju turneju.

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

Pevačica je pred prvi koncert dala intervju za tamošnji "Večernji list", gde je otkrila da joj je na uspehu čestitao i Saša Popović.

- Evo baš me sad zvao Saša Popović, direktor "Zvezda Granda", da mi čestita na uspehu. Rekla sam mu: "Sale, sećate li se onog trenutka kada sam rekla da se neću vratiti iduće godine. Vi ste mi tada rekli da se moram vratiti, ko zna što bi bilo da me niste zvali." Očigledno mi je bilo suđeno. Tamo sam bila devet godina i svi znaju da sam bila veliki radnik. Uglavnom sam radila privatne zabave. Onda sam snimila svoj prvi hit "Za nas kasno je", i nakon toga sam upoznala svoga supruga Filipa Živojinovića. Kad je došao on u moj život, sve je krenulo prema gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading