KOMPLETNA ISTINA O ŽIVOTU DECE ŽARKA LAUŠEVIĆA: Za SINA kažu da je očeva kopija, a evo kojim se poslom zaista bavi!

Autor:

Zabava

25.11.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva gde se nalazi i čime se bave naslednici Žarka Lauševića.

KOMPLETNA ISTINA O ŽIVOTU DECE ŽARKA LAUŠEVIĆA: Za SINA kažu da je očeva kopija, a evo kojim se poslom zaista bavi!

Foto: E-Stock

Jedan od najvećih glumaca jugoslovenske kinematografije, Žarko Laušević, preminuo je 15. novembra u 63. godini posle kratke borbe sa teškom bolešću, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu glume. Na večni počinak ispraćen je 20. novembra na Novom groblju uz pratnju ožalošćene porodice i nebrojanih kolega i prijatelja.

Lauš je za života uspeo da sačuva svoj privatan život, naročito svojih naslednika daleko od očiju javnosti. Međutim, Republika sada otkriva sve o njima. 

 

Laušev jedini muški naslednik Dušan Duka liči na oca, ali ima i sličnosti sa majkom i ujakom. Lauševićeva deca iz prvog braka su danas uspešni zreli ljudi i žive u Čikagu, gde imaju već izgrađene karijere u sferama koje su izabrali. 

Dušan je iskusan programski menadžer, a radio je u kao blagajnik i IT asistent u banci, dok je studirao Urbanističko planiranje sa fokusom na ekonomski razvoj. Asja je graficki dizajner i poznavalac fotografije, a godinama radi u automobilskoj industriji - otkriva sagovornik Republike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading