OTKRIVENI DETALJI LAUŠEVIĆEVE PATNJE! Radoš Bajić skrhan bolom nakon SAHRANE, priznao koliko je trajala Žarkova AGONIJA!

Autor:

Zabava

21.11.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac i reditelj otkrio kad se Žarko prvi put požalio na probleme, priznao da ga je njegov gubitak najviše pogodio!

OTKRIVENI DETALJI LAUŠEVIĆEVE PATNJE! Radoš Bajić skrhan bolom nakon SAHRANE, priznao koliko je trajala Žarkova AGONIJA!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine, a na večni počinak ispraćen je juče, 20. novembra. Komemoracija je bila održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, nakon čega je Žarko poslednji put ispraćen na Novom groblju, gde će biti kremiran. Mnogi glumci pojavili su se juče, a nakon ispraćaja oglasio se glumac i reditelj Radoš Bajić. Kako je istakao u svojoj objavi, ispratio je mnoge kolege, ali ga je Lauševa smrt najviše pogodila.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Radoš Bajić na ispraćaju Žarka Lauševića

- Dva uzastopna leta smo snimali "Halijard", 2021. i 2022. godine… Radili smo prepuni elana i vere da zajednički stvaramo nešto važno, veliko i neponovljivo… Družili smo se, besedili satima, razgovarali o umetnosti, o životu, o porodici, o našoj deci i našem filmu. U jesen 2022. godine požalio se da se ne oseća najbolje. To je bio početak puta u ponor nestanka - da bi nas ovih dana veliki Lauš nepovratno napustio… - započeo je Radoš i dodao:

- Nažalost, duboko žalostan ispratio sam na večni put mnoge drage kolege, divne ljude i velikane sa kojima sam nezaboravno radio i prijateljevao: Batu, Smokija, Gagu Nikolića, Mandu, Glogovca, Mirka Babića, Miliju Vukovića, Feđu Stojanovića, Momira Bradića, mog Đodu, pre neki dan otišao nam je i dragi Meto Jovanovski - ali smrt jedinstvenog Žarka Lauševića koji je briljirao i kao čovek i kao fascinantni tumač Koste Jovića u "Herojima Halijarda" me je najbolnije drmnula. Ostaje samo praznina… Priznajem.. Čovek sam… Počivaj u miru dragi Žare, tvoj Radoš - napisao je Bajić i podelio fotografiju sa Žarkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading