OVO SU DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Asja, Jana i Dušan ispratili oca na VEČNI POČINAK! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.11.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešna porodica Žarka Lauševića ispratila slavnog glumca na večni počinak!

OVO SU DECA ŽARKA LAUŠEVIĆA: Asja, Jana i Dušan ispratili oca na VEČNI POČINAK! (GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Žarko Laušević

Slavni glumac Žarko Laušević, koji je preminuo 15. novembra 2023. godine nakon kraće i teške bolesti, sahranjen je danas u kapeli na Novom groblju, nakon čega će njegovi ostaci biti kremirani i položeni u Aleji zaslužnih građana. Neutešna porodica plakala je do poslednjeg trenutka.

Republika

Foto: Republika.rs

Sahranjen Žarko Laušević

Najtužniji bili su Lauševa udovica Anita, njihova deca Dušan i Jana, kao i njegova ćerka Asja, koju je dobio u prvom braku. Hor je pevao Žarkove omiljene pesme, a najtužniji prizor desio se pred samo spuštanje kovčega.

Cela kapela zapevala je pesmu "Sve što želim u ovom trenutku" iz Sivog doma, a potom se začula pesma "Odlazak", koju je Žarko otpevao u filmu "Stela".

Osim porodice i prijatelja, Lauša su ispretile i mnogobrojne kolege, među kojima su bili Marija Vicković, Radoš Bajić, Andrija Milošević, Nedeljko Bajić, Viktor Savić, Olivera Viktorović, Jana Bjelica, Nemanja Bjelica, Miki Manojlović, Nebojša Dugalić, Vesna Trivalić, Irfan Mensur, Milan Marić, Petar Benčina, Vesna Čipčić, Branka Petrić, Siniša Kovačević, Ljiljana Blagojević, Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković, Nela Mihajlović, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Nataša Ninković, Dejan Lutkić...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading