AMERIKU ZAMENIO SRBIJOM: Sin naše slavne glumice se vratio u DOMOVINU, a OVO je razlog!

Autor:

Zabava

12.11.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin naše poznate glumice odlučio je da se vrati u Srbiju, ljubav prema filmu nasledio od svoje majke!

AMERIKU ZAMENIO SRBIJOM: Sin naše slavne glumice se vratio u DOMOVINU, a OVO je razlog!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Đuričin

Glumica Rada Đuričin, iza sebe ima bogatu karijeru sa brojnim značajnim ulogama. Mnogi ne znaju da je i njen sin Radan Đuričin takođe je ostavio traga u svetu sedme umetnosti, nasledivši ljubav prema filmu od svoje majke.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rada Đuričin

Radan je svoju filmsku karijeru započeo u Americi, gde je njegov rad bio veoma zapažen. Međutim, odlučio je da se vrati u Srbiju. Radio je na nekim od najvećih domaćih filmova poput "Crnog bombardera", "Balkanskih pravila" i "Sjaja u očima". Sredinom devedesetih godina vratio se u Los Anđeles gde je upoznao svoju suprugu Draganu i sa njom dobio dvoje dece.

Ipak, život ga je nedavno ponovo doveo na naše prostore, a povod je bilo snimanje serije "Tajkun", kao i druga sezona serije "Besa". Njegova ljubav prema filmu nasleđena je od majke Rade Đuričin, koja je svojim talentom i radom ostavila neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji.

Republika

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Rada Đuričin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading