ŽIVOTNA BITKA SUPRUGE RADOŠA BAJIĆA: Glumac objavio fotografiju iz BOLNICE i poslao MOĆNU PORUKU!

Autor:

Zabava

10.11.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Bajić, Radoševa supruga, dugo je vodila bitku sa kancerom dojke!

ŽIVOTNA BITKA SUPRUGE RADOŠA BAJIĆA: Glumac objavio fotografiju iz BOLNICE i poslao MOĆNU PORUKU!

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

Radoš Bajić i Milena Bajić

Popularni glumac i scenarista Radoš Bajić je već pet decenija u braku sa svojom suprugom Milenom i zajedno su prošli najlepše i najteže životne trenutke. Glumac je juče podelio fotografiju svoje supruge iz bolnice uz emotivnu poruku, koja sugeriše da je ona dobila još jednu životnu bitku.

Republika

Foto: Instagram.com/rados.bajic.officialpage

Radoševa supruga Milena

- Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života... Ovih dana, bez poveda, samo zbog osmeha... Moja Milena... Idemo dalje... Hvala ti Bože - napisao je Radoš Bajić.

Podsećanja radi, Milena je dugo vodila bitku sa kancerom dojke. Radoš je 288 dana proveo sa njom na Institutu za onkologiju u Beogradu i bio joj je najveća podrška. Tada je izašao u javnost sa Mileninom bolešću, želei da ohrabri sve majke, sestre, supruge, ćerke i bake i poruči im da postoji svetlo na kraju tunela.

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Radoš Bajić

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading