MOMIROVIĆ REAGOVAO NA SRAMAN TEKST DANASA I NOVE: Jasno je da ne odustajete od vređanja časti jedne majke i bake!

Autor:

Vesti

10.11.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar trgovine Tomislav Momirović reagovao je na sramnu kolumnu glavnog i odgovornog urednika Danasa Dragoljuba Draže Petrovića „Mame su zakon a tate su Anđelko“, koju je preneo i portal Nova.

MOMIROVIĆ REAGOVAO NA SRAMAN TEKST DANASA I NOVE: Jasno je da ne odustajete od vređanja časti jedne majke i bake!

Foto: Republika, Printscreen/Danas

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović reagovao je povodom sramne kolumne glavnog i odgovornog urednika Danasa Dragoljuba Draže Petrovića „Mame su zakon a tate su Anđelko“, koju je preneo i portal Nova, ističući da se prljava kampanja, koja je usmerena i protiv porodice predsednika Vučića, očigledno i dalje nastavlja, a reakciju ministra prenosimo u celosti:

- Po naslovu vašeg uvodnika je jasno da ne odustajete od vaše priče i namere da u nedostatku drugih argumenata nastavite sa vređanjem časti jedne majke i bake kao deo negativne predizborne kampanje.

Gospodine Petroviću,

Čak i među najgorim kriminalnim šljamom postoji nepisano pravilo da se majka ne dira, da se ne psuje, i da se u međusobnim razračunavanjima ona jednostavno ne pominje i na to sam vas upozorio, možda malo preemotivno, što ste i iskoristili da me pomenete na par mesta u tekstu.

U tom galijamatijasu od teksta, gde sa lažno dosegnute moralne visine, držite predavanja predsedniku i naizgled se čudite otkud on pominje, nešto što, mili bože, nikada niko nije ni spomenuo, čime ste po mom mišljenju pokazali malo ljudskosti jer se, čini se, ipak stidite svog teksta i monstruozno izmišljene teme.

Gospodine Petroviću,

Da ne dužim previše, zamolio bih vas da to što radite i što ste uradili porodici predsednika Vučića više ne radite nikada i nikome, jer svako od nas ima majku i svakome od nas je majka svetinja.

I kada je majka u pitanju ne postoje ni evropski standardi, ni funkcija, ne postoji ni politička moć, ni novinarske slobode, ne postoji ništa – majka je iznad svega, majka je jedna.

Umijte se i presaberite, prebrojte kilometre puteve, izgrađene mostove, bolnice, fabrike, proverite svaku sitnicu u mandatu predsednika Republike i Vlade, nastavite da podmuklo vređate naše ljude koji obavljaju javne funkcije kada već nemate šta drugo da napišete kao argument zašto mi “ne valjamo”.

Vratite se svome poslu u firmi Draga Šolaka, budite uobičajno političko oružje predizborne koalicije Dragana Đilasa i vežbajte vaš humor na svima, na meni, ali ne pominjite više bilo čiju majku - zaključio je Momirović.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Bilja

10.11.2023 13:14

Zaista je sramno koliko opozicija vredja porodicu predsednika Vucica.

Seka

10.11.2023 15:13

Nazalost, opozicionim medijima nista nije sveto, cak ni porodica.

Nina

10.11.2023 15:14

Kakvo sramotno ponasanje pa nista im nije sveto, cak ni neduzna porodica, kada su nemocni onda i napadaju na sraman nacin

Vlada

10.11.2023 16:06

Opoziciji ništa nije sveto, pa konstantno udaraju na porodicu Vučić i sve naše porodice.