EVO DOKAZA KOLIKO LAŽU TAJKUNSKI MEDIJI! Vidojković optužuje vlast za ono što su počinili njegovi!

Autor:

Vesti

08.05.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidojković navodi da je protivno svim zakonima objavljen identitet deteta ubice, a to učinila tajkunska medijska kuća za koju on radi

EVO DOKAZA KOLIKO LAŽU TAJKUNSKI MEDIJI! Vidojković optužuje vlast za ono što su počinili njegovi!

Foto: Nova S

U nameri da po svaku cenu pokušaju da oblate državu, glasnogovornici dela opozicije i tajkuna ne prezaju od očiglednih laži. Marko Vidojković, pisac i novinar tabloida Danas, koji posluje u okviru Junajted medije tajkuna Dragana Šolaka,  izgleda ni sam ne zna šta piše i objavljuje.

Vidojković je, naime, u kolumni pod naslovom "Škola je gotova" u listu Danas izneo stavove da je vlast podmuklo reagovala na masakre u nameri da sakrije da je sistem zakazao. U toj zluradoj nameri napao je vlast za ono što je uradila, gle čuda, upravo tajkunska medijska kuća za koju on radi.

- Krizni menadžment otpočeo je bestidnim objavljivanjem ličnih podatakja o maloletnom  ubici, upitne istinitosti, uz horsko mantranje državnog vrha da sistem nije zakazao. Jedni su lupetali da je ubica član sekte, drugi su pre toksikološkog nalaza utvrdili da je bio pod dejstvom narkotika. Protivno svim zakonima objavljeno je ime i prezime deteta-ubice, a predsednik je, izgazivši svoja ustavna ovlašćenja i nekoliko zakona, izneo podatke o tome gde je, kako i od čega ubica bio lečen, da li mu roditelji imaju pare, te ko ga je i kako maltretirao - piše, između ostalog, Vidojković.

Foto: youtube.com/Novas

Marko Vidojković psovao majku predsedniku Vučiću

Bez trunke blama. Prenebegavajući fakat da je identitet deteta-ubice otkrila ,između ostalih, protivno svim zakonima, kako on navede, Nova. I to pod senzacionalističkim naslovom - Poznat identitet ubice sa Vračara: Ovo je Kosta K. (14) koji je ubio devet osoba, među kojima su učenici i zaposleni škole". 

Vidojković se, inače ističe po agresivnim i vulgarnim napadima, te je čak to što je psovao majku predsedniku Vučiću opisao kao simpatičan gest (?!). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (112)

Loading
Mirko

08.05.2023 10:26

Lagnje je izgleda nečijo zanimanje i profesija nećemo nazad

Ivan

08.05.2023 10:28

Naravno da tajkunski mediji izmišljaju laži samo da bi okrivili vlast i predsednika.

Jablan

08.05.2023 10:28

Ma ovaj čovek je za posmatranje

Marija

08.05.2023 10:29

Vidaković je sramota! Propali pisac i novinar, služi se lažima. Đon mu je obraz!