PRAVO U METU! Rambo Petković se oglasio povodom dve TRAGEDIJE u Srbiji i poslao JAKU PORUKU!

Autor:

Sport

07.05.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler koji je slavu stekao igrajući u Brazilu imao je šta da kaže.

PRAVO U METU! Rambo Petković se oglasio povodom dve TRAGEDIJE u Srbiji i poslao JAKU PORUKU!

Foto: Starsport

Dejan Rambo Petković

Srbija je zavijena u crno zbog dve tragedije koje su se desile u kratkom vremenskom periodu.

Masar u OŠ "Vladislav Ribnikar" dogodio se prvi, za njim je usledio i onaj u Mladenovcu, te su u našoj zemlji trenutno dani žalosti.

Mnogi poznati sportisti izneli su svoj stav ovim povodom, a jedan od ljudi koji je digao glas je i Dejan Rambo Petković. On se oglasio na svom Instagram profilu i poslao je jaku poruku, te pogodio pravo u metu.

- Nakon nedavnih tužnih događaja, ovde sam da izrazim svoje žaljenje i saučešće porodicama žrtava, moramo biti jaki i ostati ujedinjeni u ovom veoma teškom trenutku. Sada više nego ikad treba da budemo tu jedni za druge. Biti zajedno je veoma važno, posebno radi sprečavanja novih slučajeva, zbog čega se pridružujem trodnevnoj kampanji bez objavljivanja na društvenim mrežama kako bi smanjili prekomerno širenje materijala u vezi sa slučajem i na neki način sprečili ohrabrivanje drugih da učine nešto slično - istakao je Dejan Rambo Petković.

 

 

Podsetimo, Dejan Rambo Petković karijeru je počeo u Radničkom iz Niša, iz Crvene zvezde stigao u Reala iz Madrida, a zatim je preko Sevilje, Rasinga i Valensije došao i do Brazila gde je nosio dresove Flamenga, Vasko da Game, Fluminensea, Gojasa, Santosa i Atletiko Mineira i dobio status legende.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading