EVO KOLIKO DANICA RISTOVSKI IMA GODINA: Bivši muž je OSTAVIO zbog 39 godina MLAĐE devojke!

Autor: P. R.

Zabava

08.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Ristovski nedavno se razvela od svog dugogodišnjeg supruga Lazara Ristovskog, koji je trenutno u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić

EVO KOLIKO DANICA RISTOVSKI IMA GODINA: Bivši muž je OSTAVIO zbog 39 godina MLAĐE devojke!

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar Ristovski i Danica Ristovski

Danica Ristovski, jedna od najpoznatijih srpskih glumica, proslavila je svoj 68. rođendan. Ona je ovaj dan provela u društvu svojih dragih prijatelja i saradnika, a Milica Milša i Žarko Jokanović su se potrudili da podeljeni trenuci budu sačuvani i na društvenim mrežama.

Naime, poznati glumci su pozirali nasmejani, a sudeći po fotografijama, svi su uživali u druženju. Žarko je u opisu objave na Instagramu nazvao Danicu "Dančićem našim najlepšim" i poželeo joj srećan rođendan.

Republika

Foto: instagram.com/zarjok

Danica Ristovski instagram

Podsetimo, Danica Ristovski nedavno se razvela od svog dugogodišnjeg supruga Lazara Ristovskog, koji je trenutno u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. Iako se mnogo spekulisalo o razlozima njihovog razvoda, Danica je odlučila da ovu temu ne komentariše u medijima.

Interesantno je da se glumica nedavno našla na istom događaju sa bivšim suprugom, kada su zajedno sa svojim sinovima Petrom i Jovanom prisustvovali konferenciji za medije povodom početka emitovanja jedne nove domaće serije. Iako su sedeli odvojeno, u društvu svoje dece, Danica i Lazar su pokazali da su ostali u dobrim odnosima uprkos razvodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading