ŠOK INTIMA MARIJANE MIĆIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Glumica o OVOME nikad nije pričala, sada je sve jasno u KAKVOM je odnosu sa ocem njenog deteta!

Autor:

Zabava

22.09.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Mićić progovorila o najvećoj intimi!

ŠOK INTIMA MARIJANE MIĆIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Glumica o OVOME nikad nije pričala, sada je sve jasno u KAKVOM je odnosu sa ocem njenog deteta!

Foto: ATA Images

Glumica i voditeljka Marijana Mićić prošle godine dobila je ćerku Anu, a sada je ponovo u drugom stanju i u oktobru će roditi još jednu devojčicu.

Prvu trudnoću glumica je dugo čuvala u tajnosti, baš kao i identitet svog partnera. Miloš je inače po profesiji producent i sin je pevača Srđana Marjanovića, a upoznali su se sasvim slučajno o čemu je ona svojevremeno pričala.

Foto: ATA Images

Marijana Mičić

 

- Mogu da pođem od svog ličnog primera, ali moj partner ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da to ne radim. Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - rekla je ranije Marijana u emisiji "Magazin IN".

Foto: Republika

Marijana Mičić slike

 

Nakon osam godina veze, prošle godine, stigla je i kruna Marijanine i Miloševe ljubavi - ćerkica Ana, a u njihov dom uskoro stiže još jedna beba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading