SLOBA RADANOVIĆ SINA POVEO NA VAŠAR: Jelena podelila hit detalje, sebe uporedila sa ŽIVOTINJOM!

Autor:

Zabava

22.09.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva supruga podelila fotografije sa porovoda na vašaru!

SLOBA RADANOVIĆ SINA POVEO NA VAŠAR: Jelena podelila hit detalje, sebe uporedila sa ŽIVOTINJOM!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena i Sloba Radanović

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović su konačno uhvatili malo slobodnog vremena za zajedničko letovanje. On je preko leta imao nastupe svakodnevno, a ona ga je često posećivala zajedno sa sinom Damjanom.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloba i Jelena Radanović

Poznato je da Radanovići koriste svaki mogući trenutak da zajedno provode vreme, a aktivni su i na društvenim mrežama, pa lepim porodičnim trenutcima uvek raspamete svoje pratioce. 

Jelena je sinoć podelila fotografije sa vašara u Šapcu, na kojima Sloba i ona kroz masu prolaze sa sinom Damjnom i uživaju u svim čarima. Pevačeva supruga imala je i šaljiv komentar, koji je sigurno nasmejao sve njene pratioce na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com

Sloba i Jelena sa sinom na vašaru

Zašto kada nosim bebu izbacim stomak i hodam kao foka? Pa zato što beba ima 11 kilograma - napisala je jelena na fotografiji koju je podelila sa vašara u Šapcu, pa onda dodala još jednu sliku gde je Sloba okružen decom:

- I tako smo mi sa četvoro dece bili na Šabačkom vašaru i nijedno nismo izgubili - našalila se supruga Slobe Radanovića. 

Republika

Foto: instagram.com

Sloba sa sinom na vašaru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Goga

22.09.2023 15:22

Dokle više gde se ovi gase smoriše nas svakodnevno sta nas briga gde su i šta rade bolje u igraonicu da ih je odvela ups nema kad Jet je na instagramu po ceo dan dobro je da ima vremena pored troje dece???Sta je sa mozgom ovih "roditelja"