DOŠLA DA GLEDA BIKOVIĆA, A ZALJUBILA SE U NJEGA! Ovako je naš poznati glumac sreo suprugu - IZBACILA ga je iz kuće posle prvog poljupca!

Autor:

Zabava

30.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac Stevan Piale je na zanimljiv način sreo svoju suprugu!

DOŠLA DA GLEDA BIKOVIĆA, A ZALJUBILA SE U NJEGA! Ovako je naš poznati glumac sreo suprugu - IZBACILA ga je iz kuće posle prvog poljupca!

Foto: ATA Images

Stevan Piale

Una i Stevan Piale su se upoznali 2011. godine u Valjevu, gde je ona rođena, a gde je glumac snimao seriju "Šešir profesora Koste Vujića". Za susret je kriv Miloš Biković, kako je jednom prilikom Stevan šaljivo prokomentarisao.

- Una je bila sa drugaricama, došla je da gleda Miloša Bikovića i te poznate glumce (smeh). Negde je ugledala i mene - ispričao je on svojevremeno u emisiji "Exkluziv".

Ipak, prvi poljubac se dogodio tri godine kasnije, na rođendanu njene sestre. Kako je glumac ispričao, bio je pozvan na rođendan upravo zbog nje.

- Njena sestra me je 2014. namenski pozvala na njen rođendan zbog Une. Mi smo se tada poljubili prvi put, a onda su me izbacili iz kuće, ali to je druga priča - pričao je Piale.

- Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana. Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak - rekao je Piale ranije za "Hello".

Una je priznala da je u početku imala predrasude prema svom sadašnjem mužu.

- To što je Stevan glumac u početku sam doživela kao minus. Imala sam predrasude da će pokušati da me fascinira nekim 'poziranjem' i unapred sam zauzela gard kojim sam htela da poručim: 'Koga briga što se baviš javnim poslom' - rekla je ranije Stevanova supruga za "Hello".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading