STRUGAR PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE: Hitno operisao slepo crevo, evo kakvo je stanje poznatog glumca

Autor: P. R.

Zabava

25.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su najnovije informacije o glumcu Petru Strugaru nakon hitne hospitalizacije i operacije slepog creva!

STRUGAR PUŠTEN NA KUĆNO LEČENJE: Hitno operisao slepo crevo, evo kakvo je stanje poznatog glumca

Foto: ATAImages

Petar Strugar

Glumac Petar Strugar je pre nekoliko dana zbog jakih bolova u stomaku primljen u bolnicu KBC Bežanijska kosa, gde je hitno operisan, preneli su domaći mediji. Kako je ustanovljeno, njemu je operisano slepo crveno, ali kako je intervencije prošlo u najboljem redu, glumac je pušten na kućno lečenje.

Naime, kako se saznaje, nakon što je hitno primljen na odeljenje kardiologije, Petar je uspešno operisan, a sada se već oporavlja u svom domu, dok je uz njega sve vreme devojka i koleginica Nina Nešković.

- Strugar je bio na kardiologiji, a hitno mu je bilo zakazano hirurško uklanjanje slepog creva, koje je potom i obavljeno. Petar je u toku dana izašao iz KBC Bežanijska kosa, a uz njega je sve vreme bila devojka, njegova koleginica Nina Nešković. Petar se oseća dobro i pušten je na kućno lečenje. Zahvalan je medicinskom osoblju koji su hitno obavili intervenciju. Sve je proteklo u najboljem redu - otkriva sagovornik za Blic, upućen u zdravstveno stanje poznatog glumca.

Republika

Foto: ATAImages

Petar Strugar

Podsećanja radi, pre veze sa Minom Nešković, Petar Strugar bio je u braku sa izvesnom Oljom, o kojoj se ne zna puno, a od koje se glumac nakon dve godine godine zajedničkog života razveo, ali ostao u prijateljskim odnosima zbog naslednika Iva. Pored sina, Strugar ima i sina Zariju iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading