GORDAN KIČIĆ ZAVRŠIO U BOLNIČKOM KREVETU: Glumac objavio fotografiju koja je sve zabrinula!

Autor:

Zabava

27.08.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Kičić zabrinuo sve!

GORDAN KIČIĆ ZAVRŠIO U BOLNIČKOM KREVETU: Glumac objavio fotografiju koja je sve zabrinula!

Foto: ATA Images

Glumac Gordan Kičić na Instagram profilu objavio je kadar sa snimanja i to u trenutku kada je morao da legne u bolničku postelju. Za sada nije otkriveno da li je u pitanju serija ili film, ali definitivno da je ovo bila scena koja je sve zabrinula. 

Na prvi pogled se ne može ni videti da je u pitanju snimanje, ali srećom, u pitanju je bilo samo snimanje za buduće delo na platnu. Komentari su se nizali jedan za drugim:

Republika

Foto: Instagram.com

Gordan Kičić Instagram

 

- "Uplašila sam se, nisam ni videla kameru", "Prvo sam pomislio da mu nije dobro, pa sam tek onda video da je snimanje" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsetimo, Gordan Kičić je za Republiku svojevremeno rekao da je imao zadovoljstvo da se druži s Batom Živojinovićem i upozna ga iza kamere.

Foto: ATA Images

Gordan Kičić

 

Bata je bio neobično duhovit, čovek širokih shvatanja, kolegijalan, s mnogo ljubavi i mnogo mi je drago što sam ga poznavao. Uvek se trudio da mladi glumci pored njega budu opušteni, zezao se i tako nas rasterećivao - ispričao je glumac.

- Toliko je toga ostavio iza sebe da je nemerljiv ni sa jednim drugim glumcem. Mnogo toga je odigrao i kroz njegove uloge današnji gledaoci mogu da saznaju kako je sve izgledalo nekad, pre 60 ili 70 godina - naglašava Kičić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading