DEVOJKE, SPREMITE SE ZA UDAR! Saša Kovačević se skinuo na vreloj plaži, OVAJ detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

27.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kovačević pokazao izvajano telo!

DEVOJKE, SPREMITE SE ZA UDAR! Saša Kovačević se skinuo na vreloj plaži, OVAJ detalj je svima promakao!

Foto: Instagram.com

Pevač Saša Kovačević nikad bolje nije izgledao i to je upravo dokazao novim fotografijama i videom sa plaže, koji je objavio na društvenim mrežama, a komentari su se usijali iste sekunde. 

 

 

Po svemu sudeći Saša Kovačević neće odustati dok mu se svaki deo tela ne pretvori u mišić.

Pevač je ponosno pozirao, a u jednom trenutku dok je izlazio iz vode, izgledao je kao Apolon - sav izvajan i u mišićima. Mnogima je promakao njegov osmeh na fotografijama, koji ne skida sa lica. Svi su povezali zbog njegovog emotivnog života, budući da je u dugogodišnjoj vezi. 

 

 

Podsetimo, Saša je nedavno otkrio da je zbog bolesti naglo smršao.

- Neki virus je, u stvari, prošao kroz mene i veliki pad imuniteta. Trombociti i leukociti su bili ispod svake granice, pa sam tu morao da radim spinalnu punkciju koštane srži i svašta nešto što nije bilo ni prijatno. Bogu hvala sve je okej, proletelo je nešto, verovatno u nekom trenutku kad sam bio pod većim stresom i umorniji. Desetak danas sam bio na intenzivnoj nezi. Ovom prilikom bih da se zahvalim svim doktorima, tehničarima i medicinskim sestrama sa Kliničkog centra jer su stvarno bili divni prema meni - iskren je bio Saša nedavno za "Blic".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading