ZLATNA DEVOJČICA: Ela Marić je PONOS Srbije!

Autor:

Sport

27.08.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada nada naše zemlje oduševila javnost..

ZLATNA DEVOJČICA: Ela Marić je PONOS Srbije!

Foto: Privatna arhiva

Na Seniorskom tekvondo prvenstvu evrope u olimpijskim kategorijama, koje se održava u Talinu od 24.-27. avgusta, Ela Marić je osvojila bronzu iako ima samo 17 godina, i pokazala je da je pred njom blistava budućnost i karijera.

Foto: Privatna arhiva

Ela Marić postolje

 

 

Novi dokaz stigao je poslednjeg dana Evropskog prvenstva, Ela osvaja ZLATO u juniorskoj konkurenciji, bez izgubljene runde, a u samo 3 dana uspeva da uradi ono sto niko nije pre nje. 

Objedinila je medalje Marićeva u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji, a ukoliko nastavi da ovako radi i razvija se samo je nebo granica.

Foto: Privatna arhiva

Ela Marić medalje

 

Tekvondo je u velikoj ekspanziji kada su u pitanju sportistkinje iz Srbije. Milica Mandić je dvostruka Olimpijska šampionka (2012. i 2020.)  i Tijana Bogdanović (srebrna Tokio 2016. i bronzana Tokio 2020.) utrle su put i veru svim devojčicama da mogu da ostvare svoje snove u ovom sportu.

Ela Marić će sigurno ići putem svojih slavnih koleginica, a šansu za zlato imaće možda već u Parizu 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading