OPET PROVOCIRA? Evo šta je Rita Ora uradila sa srpskom zastavom na nastupu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.08.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom javnog nastupa dobila je zastavu koja pripada Srbiji i onda uradila nešto što niko nije očekivao.

OPET PROVOCIRA? Evo šta je Rita Ora uradila sa srpskom zastavom na nastupu! (VIDEO)

Foto: Shutestock

Svetski poznata albanska pevačica Rita Ora postala je osoba o kojoj se ovih dana najviše govori.

To je zato što društvenim mrežama kruži video na kojem se vidi da se srpskom zastavom Szegedi Ifjusagi Napok - SZIN festivalu u Mađarskoj.

Tokom javnog nastupa dobila je zastavu koja pripada Srbiji, a pevačica se njome ogrnula i nastavila je da peva.

 

 

Da je reč o prijateljskom gestu punom poštovanja mogli bismo i da pomislimo da nije reč o pevačici koja je u nekoliko navrata vređala Srbe, a poznata je i po podršci lažnoj državi Kosovo, tako da se ovo može protumačiti kao još jedan šamar upućen srpskoj zajednici.

- Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska. Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu - izjavila je Rita Ora za Klan Kosova.

Rita Ora je inače proglašena za počasnog ambasadora lažne države Kosovo 2015. godine i od tada lobira za nezavisnost južne srpske pokrajine.

Podsetimo, pevačica je na sav glas pokušavala da stavi do znanja da "Kosovo nije Srbija", pevačica rođena u Srbiji, Rita Ora (29), sa društvom i novim dečkom Romainom Gavrasom boravi na Ibici, gde se obnažila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading