VAKSRS U DOMU JELISAVETE ORAŠANIN: Sin uvek polupa sva JAJA, a ćerka je vešta u FARBANJU! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još dok se priprema da u svom domu obeleži veliki hrišćanski praznik, popularna glumica već unapred zna šta je očekuje - kreativni nered u kuhinji i dečji smeh.

Kao devojčica, Jelisaveta Orašanin Teodosić radovala se vaskršnjem jutru, kada je sa sestrom i roditeljima odmeravala snage, čvrsto držeći u rukama šareno jaje. Nakon što zeka donese poklone i slatkiše i neraspuknuta ljuska jajeta odredi pobednika u vaskršnjem okršaju dolazi onaj njoj omiljeni trenutak kada se cela porodica okupi za trpezom.

Radosne momente s najmilijima ne zaboravlja i trudi se da tradiciju iz svog porodičnog doma u Beogradu preseli u Bolonju, gde već godinama stanuje. Sa suprugom košarkašem Milošem Teodosićem, ćerkicom Petrom i sinom Bogdanom proslavlja crvena slova u kalendaru, pa ni ovaj dan neće biti izuzetak.

- Vaskrs ću provesti s porodicom, kao i uvek. Ovaj praznik sam uvek slavila s roditeljima, bakama i dekama i to mi je jedno od najlepših sećanja na detinjstvo - kaže Jelisaveta za Republiku.

Republika

Foto: Foto instagram/jagodenamagli

 

Praznična trpeza i svi dragi ljudi na okupu prvo je što atraktivnu glumicu asocira na ovaj važan hrišćanski praznik.

- Uvek smo ga provodili zajedno na porodičnom ručku i toga se s radošću sećam. Ta naša okupljanja zauvek nosim u srcu svuda sa sobom - priča naša sagovornica.

Još dok se priprema da u svom domu obeleži Vaskrs, već unapred zna šta je čeka. Boja za jaja, lukovina, najlonske čarape, poneka travka za dekoraciju, samolepljive sličice... Kreativni nered u kuhinji i dečji smeh.

- Meni je Vaskrs omiljeni praznik! Već sada znam da će sin Bogdan polupati sva jaja, a da će Petra biti vešta u farbanju. Vaskrs je najzabavniji praznik za klince jer tada mogu da rade svašta kreativno. Zajedno šaramo i na taj način i oni učestvuju u stvaranju ovog praznika. Verujte mi, bez obzira na haos za koji znam da će da nastane tom prilikom, unapred se radujem svemu tome - ističe Jelisaveta.

Republika

Foto: Foto instagram/jagodenamagli

 

Dobra sam domaćica

Da nije lako obavljati kućne poslove, svakodnevno provoditi vreme za šporetom, brinuti se o deci i, uz sve to, biti dobra supruga Jelisaveta se lično uverila. Kako već godinama živi u Italiji, zbog supruga Miloša Teodosića, koji igra za košarkaški klub Virtus Bolonja, navikla se na činjenicu da je tamo "samo" domaćica i to, kako je svojevremeno naglasila, baš dobra!

- U inostranstvu sam domaćica i ne stidim se toga. To je jedan od težih poslova. Da svake večeri igram predstavu, manje bih se umorila! Imam decu i kuvam svakog dana - pohvalila se Jelisaveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading