DIDI J OTVORILA VRATA RASKOŠNE VILE: Zavirite u njen luksuzni dom na Vaskrs - na stolu nema šta nema, a evo šta kaže za sestru Jelenu Janković!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalno za Republiku, Didi Džej na najradosniji praznik otkriva sve tajne!

U poslednje vreme nema ko nije čuo za Dijanu Janković, pevačicu inače poznatiju pod scenskim imenom Didi Džej. Svojom pojavom, izjavama i delima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te smo baš iz tog razloga odlučili da je posetimo na Vaskrs, a ona je nasmejano otvorila vrata svog raskošnog, porodičnog doma na Vračaru za ekipu portala Republika.

- Sinoć sam sletela, potrudila sam se da malo uradim neku dekoraciju i današnji dan i veliki praznik proslavimo kako treba, pogotovo jer je moja ćerka jako puno raduje svemu ovome. Ona obožava Vaskrs, obožava farbanje jaja, obožava ove uskršnje zeke, svakom zeki je rekla: "Koliko si lep"... (smeh) Presrećna je i mi se svi u kući tome radujemo - ističe Didi na samom početku razgovora sa našom ekipom, te otkriva da je sve stvar dobre organizacije kada su praznici u pitanju, ali i inače:

- Trebalo mi je nekih tri sata da sve ovo sredim, s obzirom da sam vrlo brza i dobro organizovana. Sve sam smislila odmah u glavi na "brzaka", ispalo je kako je ispalo. Inače sam dobro organizovana, trudim se da bude sve na svom mestu i onako kako sam ja zamislila. Veliki tim ljudi radi oko mene, ali se uvek trudim da ostavim svoj lični pečat i da to bude sve u skladu sa mojim imidžom - kaže pevačica.

Kako na njenoj bogatoj trpezi nema čega nije bilo, morali smo da je pitamo i da li joj je neko pomogao u prazničnim običajima.

- Dajana i ja smo zajedno farbale jaja, bilo je baš uzbudljivo! Ona sada ima već dve i po godine. I prošle godine je znala o čemu se radi, ali ove godine i te kako učestvuje u svemu, sama me je pozvala i rekla: "Mama, hajde da farbamo jaja" i uzela boje, razume se u sve. Napredna je za svoje godine, već priča engleski i kapira vrlo brzo. Oduvek sam želela da joj nametnem tu ljubav prema praznicima, trudila sam se da joj usadim to otkad se rodila, da sve poštuje i da se raduje - otkriva nam Didi, pa nastavlja:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Didi J ukrasila kuću za Vaskrs

- Moji roditelji su se uvek trudili da proslavimo sve praznike i da poštujemo tradiciju. Moja mama i ja smo se uvek trudile da u kući uvek bude veselo, spremale smo dekoraciju, cveće, torte, hranu... Nekako je to uvek bio sastavni deo mog detinjstva i baš zato kada se Dajana rodila želela sam da joj sve to prenesem - iskrena je pevačica.

Kako smo se dotakli porodice, Didi se ovom prilikom osvrnula i na svoju sestru od strica, teniserku Jelenu Janković, o kojoj se pisalo da nije u dobrim odnosima sa pevačicom, te da jedan period nisu čak ni komunicirale.

- Jelena i ja smo uvek bile u super odnosima, zaista ne znam odakle te izmišljene priče u medijima. Nije tačno da jedno vreme nismo pričale, mi smo jedna velika, složna porodica i super se slažemo, podržavamo se, ali iz poštovanja ne iznosim neke privatne stvari u javnosti. Poštujem i nju i njenu karijeru, ne želim ni njene privatne stvari da iznosim, tako da uvek sam ćutala o tome. Ona je ta koja treba da odredi koliko će medijski da se eksponira i šta želi da priča, ja pričam o sebi - kazala nam je ona.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Didi J o Jeleni Janković

Na društvenim mrežama jedna od glavnih tema kada je Didi Džej u pitanju jesu i njeni famozni nokti, koje je većinu korisnika bacilo u rebus, a pevačica se i ovog puta pobrinula da nas ostavi bez teksta.

- Mislim da je to sastavni deo moje karijere i mog imidža da imam tako duge nokte koji su kao ukras. Navikla sam da funkcionišem sa njima, ali vodim računa. Nekad tražim pomoć ako nešto ne mogu da uradim sa noktima, ali snađem se. Bitno mi je da moji nokti ne grebu mnogo, tako da mogu da vodim računa o svom detetu i presvlačim je. Ja sam svetska ličnost i moram da se trudim da budem prepoznatljiva i jedinstvena - zaključuje Didi Džej za Republiku.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Didi J nokti
Šta nam je još sve Didi otkrila, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Realno

16.04.2023 13:23

Nemojte na Uskrs ove poremecene slucajeve, ako Boga znate...