"Novak se ponudio da me lično odveze u hotel": Petar Marić otkriva detalje druženja sa Đokovićem! (VIDEO)

Autor: Adelarda Popović

Zabava

23.06.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestro Petar Marić osmostruki svetski šampion na klasičnoj, elektronskoj harmonici nastupiće u petak, 24. juna u Istorijskom muzeju Srbije. Toim prilikom posetio je našu redakciju i otkrio detalje druženja sa našom legendom Novakom Đokovićem.

"Novak se ponudio da me lično odveze u hotel": Petar Marić otkriva detalje druženja sa Đokovićem! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Mestro na harmonici Petar Marić u petak 24. juna u Istorijskom muzeju nastupiće pred beogradskom publikom. 

Petar je u toku promocije koncerta posetio redakciju Republika TV-a, i govorio o svojim uspesima, padovima ali i prijateljstvom sa Novakom Đokovićem. Petar nam je otkrio da će pojedine gestove srpskog asa zauvek pamtiti. 

- To je jedini trenutak u mom životu gde sam sebe uštinuo i proveravao da li sanjam. Sedeo sam i pričao sa nim par sati. Iznenadio me je najviše time, krenuo sam u hotel i on se ponudio da me lično odveze do hotela.Toliko je velik, ima veliko srce i toliko je normalna osoba i uživa da vidi da je nekome nešto lepo učinio - otkrio nama je Petar. 

Foto: InstagramPrintscreen

Novak Đoković i Petar Marić

 

Marić je sastavni deo svakog slavlja porodice đoković, pa sa velikim osmehom na licu otkriva kojue numere Nole voli da najradije čuje na proslava. 

- Pozdravi je pozdravi, mnogo voli. Voli dosta Miroslava Ilića, Tomu Zdravkovića. I sve te naše prave srpske pesme, što je sve poteklo iz njegove porodice i tradicije koju gaje - rekao nam je Petar. 

 

Kompletan video intervju sa Petrom Mariće možete videti na početku teksta! 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading