SALVETINA ĆERKA U ŠKOLI DOŽIVLJAVA GNUSNE UVREDE ZBOG MAJKE: Evo kako se malena DARIJA nosi sa BOLNIM UDARCIMA!

Autor:

Zabava

29.05.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljiljana Jakšić je otkrila da je njena ćerka ponosna, pa kad doživi uvrede stojički sve podnosi.

SALVETINA ĆERKA U ŠKOLI DOŽIVLJAVA GNUSNE UVREDE ZBOG MAJKE: Evo kako se malena DARIJA nosi sa BOLNIM UDARCIMA!

Foto: printscreen/TVPink

Ljiljana Jakšić se u 52.godini ostvarila kao majka, njena ćerka Darija (8) je pre godinu dana krenula u školu, taman kad je poznata Salveta imala 60 godina, te se pored suza radosnica što joj mezimica kreće u školususrela za zlobnim komentarima, jer po godinama može da joj bude baka, nije ni slutila sa čime će se susresti

Naime, ćerka Ljiljane Jakšić Salvete, Darija Jakšić svakodnevno se susreće s gnusnim uvredama vršnjaka, a sve zbog glumičinih godina. Da podsetimo Salveta je Dariju rodila u 52 godini, što znači da sada ima 60 taman koliko nečija baka, što njeni drugari u školi vide kao razlog za podsmeh.

Kako se njena mezimica sa tim nosi, koliko joj teško pada što joj majku nazivaju babom, glumica je nedavno kazala: 

– Darijin polazak u školu bio je najveća radost u porodici. Danima je bila zasuta poklonima, birala je šta će da obuče, šta da ponese u rancu... Meni je ostalo samo da se dobro organizujem kako ne bismo zakasnile na prvi čas. (smeh) Čim smo ušle u školsko dvorište krenule su suze radosnice. Srećom, nisam bila jedina uplakana mama. Moja je lična, a i najbolja odluka u životu da rodim i ne osvrćem se na zlonamerne priče. Uvek ima budala koje ogovaraju, ali o tome je bespredmetno i govoriti. Kada se dogode uvrede, moja Darija podigne glavu i s ponosom kaže: „To je moja mama!“ – ispričala je ona za medije, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading