SRBIJO, RADUJ SE: Iz Bakua sa Svetskog kupa stiže zlatno odličje!

Autor:

Sport

29.05.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se žetva medalja za srpske sportiste.

SRBIJO, RADUJ SE: Iz Bakua sa Svetskog kupa stiže zlatno odličje!

Foto: Starsport

Srpski strelci gde god bili i takmičili se, obraduju naciju sjajnim rezultatima i medaljama. Tradicija nije prekinuta ni u Azerbejdžanu.

Na Svetskom kupu, koji se održava u azerbejdžanskoj prestonici Bakuu, Lazar Kovačević je ostvario fantastičan rezultat osvojivši najsjajnije odličje, zlatnu medalju.

On je u disciplini 10 metara vazdušna puška ostvario rezultat kojim je stigao do najsjajnijeg odličja. Lazar je sve vreme takmičenja, od kvalifikacija pa sve do osvajanja zlatne medalje, fenomenalno pucao i zasluženo se popeo na najviše postolje sa zlatom na grudima. On je u neizvesnom finalnom meču pobedio takmičara iz Hrvatske, Mirana Maričića rezultatom 16:14.

Treba napomenuti da je Lazar Kovačević i pre dva meseca obradova naciju ostvarivši fantastičan rezultat na Evropskom prvenstvu. Tada je zajedno sa Andreom Arsović u mešovitom paru stigao do srebrne medalje.

Nakon uspeha srpskog strelca, putem društvene mreže Tviter oglasio se i Olimpijski komitet Srbije:

- Nedelja je dan za pobede!

Dobro jutro uz zlatnu medalju u disciplini 10 metara vazdušnom puškom za našeg strelca Lazara Kovačevića sa Svetskog kupa u Bakuu!

 

 

Lazar Kovačević na ovaj način potvrdio je da predstavlja budućnost srpskog streljaštva i najavio je veliki potencijal koji poseduje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading