NIJE DUGO IZDRŽALA: Dragana Mićalović POKLEKLA, evo koga POZNATA GLUMICA sada LJUBI, bićete u NEVERICI?! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa glumica u zagrljaju bivšeg.

NIJE DUGO IZDRŽALA: Dragana Mićalović POKLEKLA, evo koga POZNATA GLUMICA sada LJUBI, bićete u NEVERICI?! (FOTO)

Foto: instagram.com/hipokampelefantokamela

Lepa glumica je nedavno izjavila da nakon poslednjeg raskida želi mir i predah od ljubavnih zavrzlama, ali čini se da se glumica Dragana Mićalović ipak predomislila. Spekuliše se da je ponovo zaljubljena i da su emocije pobedile razum i tvrdoglavost, a sve je na videlo došlo kada je pre par dana na svom "Instagram" profilu objavila emotivne stihove, upućene nekome.

Reči pesme jasno su kako nama tako i glumičinim pratiocima stavile do znanja da je Dragana Mićalović ponovo zaljubljena, a evo šta je pre neki dan napisala.

Republika

Foto: instagram printscreen

Dragana Mićalović

 

- Ne govorim ti baš u zadnje vrijeme da te volim i ne gasim ti svjetlo u očima prije spavanja. ne govorim ti nešto nježno i ne grlim ti dušu ali ovo ti moram reći...previše je gorkog i ljudi su grubi pa ako i ne govorim još uvijek te ono najlepše u meni voli i ljubi - napisala je dramska umentica i ostavila nas, da se kao i svi pitamo da li je ove stihove posvetila novom ili možda pak nekom od bivših momaka.

Sva ova pitanja i potpitanja, nažalost, ostaće na bazi spekulacija, jer je Dragana davno obećala da na temu emotivnih odnosa neće više govoriti. Po mišljenju mnogih u rečima "još uvek" stoji mala naznaka da se ipak radi o bivšoj ljubavi, a u narednom periodu ćemo videti o čemu se radi, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mia

05.06.2022 07:06

Au bre,menja ih ona……