TUŽNA ISTINA! Mirjana Bobić Mojsilović OBELODANILA ono o ČEMU SE DUGO ĆUTALO - SAD JE SVE JASNO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Bobić progovorila o temi o kojoj svi ćute, a vide šta se dešava oko njih.

TUŽNA ISTINA! Mirjana Bobić Mojsilović OBELODANILA ono o ČEMU SE DUGO ĆUTALO - SAD JE SVE JASNO! (VIDEO)

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović u jednoj emisiji otkrila je tužnu istinu naše sadašnjice. Devojke ne mogu da nađu dečka jer su preopterećene sobom i spoljnim efektima, te kako su projektovane u očima drugih, dok im fini momci prolaze ispred očiju, ali na mestima na koje ne žele ni da odu.

- Dame su toliko navučene na kupovinu da bi zatrpale stvarima i predmetima unutrašnju prazninu koj osećaju i one takođe žive samo za spolja, mnoge devojke, gledam ih u kafićima, picnute, sređene, što bi rekli klinci namunjene, ali šta sam primetila, uopšte ne gledaju druge, one samo gledaju kakav je odraz njihove pojave u drugima, to je taj ego, o kome pričamo- rekla je Mirjana, pa otkrila gde će devojke naći dečka, ako žele

- Dečka nećete naći i kafićima gde se troše pare, nego ćete dečka naći u biblioteci, u parku, na sportskom igraištu, na promociji knjiga, u galeriji, na koncertu, to su mesta gde idu normalnih ljudi- zaključila je spisateljica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Slavica

28.05.2022 15:02

Bravo predivna Mirjana. One nose mobile ne da bi nesto naucile nego da bi se bez problema ogledale na svakom mjestu .zalosno je dokle su dosle.

Odgovori 81 5
Zoran Markovic

29.05.2022 13:18

Gospodjo, bravo za opis nase tuzne stvarnosti!

Odgovori 43 4
Miroslav

29.05.2022 13:42

Slažem se sa dotičnom osobom, ali bi samo napomenuo da se ovoga setila tek kad je niko više ne primećuje. Ipak su godine učinile svoje, njenih momaka i muževa se ne sećam, ako ih je uopšte i bilo. Tako će proći ove nove koje spominje, a njihovi vešnjaci ih se neće sećati ni po čemu. Uvek ista priča, pevaljke, starlete, glumice, novinarke zakukaju tek kad njima godine zakucaju na vrata. Silikoni tu ne pomažu, kao ni doktori estetičari.

Odgovori 18 63
Ana

29.05.2022 15:54

@Miroslav - Frajere koje je Mirjana setala, danasnjeg klinke nece setati u zivotu. A Mirjanu necemo pamtiti samo po eleganciji, sarmu i harizmi, vec i po izuzetnom stilu, talentu i inteligenciji.

Odgovori 76 6