MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ KONAČNO SREĆNA: Samoća je PRETILA da je SLOMI, a sada uživa u NJEGOVOM DRUŠTVU, jednim potezom je SVE OTKRILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Bobić uživa u društvu ljubimca.

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ KONAČNO SREĆNA: Samoća je PRETILA da je SLOMI, a sada uživa u NJEGOVOM DRUŠTVU,  jednim potezom je SVE OTKRILA! (FOTO)

Foto: youtube.com/TV Prva

Mirjana Bobić Mojsilović kolumnistkinja i spisatljica, a povremeno i slikarka, pored toga  je i ponosna majka mezimice.Iako je odavno ostala bez supruga, trudi se da joj život bude maksimalno i trudi se da ne bude usamljena, te joj društvo pravi omiljeni ljubimac, njen pas, te ne krije da najviše uživa u njegovom društvu, koji joj izmami osmeh na lice.

 

- Drugog dana praznika odšetala sam sa svojim psom do pijace, kupila sam zelje, i jagode, i bukovače, i mlade krompiriće. Pomislila sam da bih mogla nekoga da pozovem na ručak. Kapama sa bukovačama, krompirići i paradajz. Ali, obe sestre su me otkačile. Svi moji prijatelji su bili van grada. Kumovi se još uvek nisu vratili iz Španije, drugarici sam poslala poruku, ali nije mi odgovorila, komšije su bile u vikendici, mami je poziv stigao prekasno – već je bila ručala. Kapama je bila izvrsna – žali bože što sam je jela sama, Skuvala sam kafu, i otvorila kompjuter da završim ono što sam još juče započela. Stavila sam naočare, i onda, onda mi je prišla moja kuca i šapicom me nežno tapnula po nozi. Pomislila sam kako je ona uvek tu, i kad su svi tu i kad nikoga nema, kako je tu ta njuškica, i te oči, i ta šapica, i taj repić. I kako suviše često to njeno dragoceno prisustvo samo podrazumevam. Kako joj nikad nisam rekla hvala - britkim perom u okviru kolumne opisala je svoj trenutak otrežnjena Mira, kao i to da je naredne sate u samoći prekratila igrom sa psom, kao i sve druge sate i dane posle toga.

 

Privatan život Mirjane Bobić Mojsilović neretko je na udaru medija, ipak do najtananijih osećanja i duboko skrivanih tajni književnice može se doći kroz njene kolumne, u kojima se ona ne štedi, a koje su vrlo inspirativne. Mnogo je onih koji se bore sa usamljenošću, a kratkim tekstom i ličnim iskustvom književnica je ponudila rešenje koje ne traži ni puno novca ni zalaganja, samo mnogo ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading