ŠOKANTAN TRANSFER: Nakon poraza na startu finalne serije ABA lige, košarkaš Partizana odlučio da NAPUSTI KLUB – Poznato je i gde NASTAVLJA KARIJERU!

Autor:

Sport

28.05.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakva odluka se nije očekivala...

ŠOKANTAN TRANSFER: Nakon poraza na startu finalne serije ABA lige, košarkaš Partizana odlučio da NAPUSTI KLUB – Poznato je i gde NASTAVLJA KARIJERU!

Foto: Starsport

Najvatrenije pristalice Partizana

Košarkaši Partizana poraženi su na startu finalne serije plej-ofa regionalne ABA lige od Večitog rivala, ekipe Crvene zvezde rezultatom 90:76, a nakon ovog susreta iz redova crno-belih, stigla je informacija da je klub iz Humske ostao bez jedne od svojih najvećih zvezda u usponu.

Naime, Vuk Danilović, sin legende Partizana, ali i srpske košarke, Predraga Danilovića, napustio je crno-bele i karijeru nastavlja u beograskoj Megi.

Petnaestogodišnji košarkaš važi za jednog od većih srpskih košarkaških talenata i siguno je da će u Megi imati daleko više prostora da napreduje i pre dobije priliku u seniorksoj konkurenciji, nego što bi to bilo u dresu kluba iz Humske.

Danilović junior se na svom Instagram profilu oprostio od crno-belog dresa uz reči:

- Hvala vam na svemu.

Republika

Foto: instagram.com/vuk.danilovic

Vuk Danilović - oproštaj od KK Partizan

 

Istovremeno su mu, sada već bivši saigrači, poželeli mnogo sreće kako u novom klubu, tako i u nastavku karijere.

Trba napomenuti da je Vuk Danilović još sa 13 godina pokazivao vanserisjki košarkaški talenat. Već tada je igrao sa dve godine starijim igračima i slobodno se može reći da ih je „dovodio do ludila“. Posebno ga, kao i oca, krasi izuzetan šut iza linije 6,75 metara.

Treba napomenuti da je porodica Predraga Danilovića sportski nastrojena, jer pored Vuka koji polako korača očevim stopama, i kćerka Olga Danilović je već dobro poznata u svetu sporta, ali se ona za razliku od oca i brata posvetila teniskom sportu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading