OBRADOVIĆ VEĆ DOVEO POJAČANJE ZA NAREDNU SEZONU: Stiže jedan od najboljih defanzivaca Evrolige!

Autor:

Sport

28.05.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Monaka nisu uspeli da stignu do završog turnira elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, ali zato već sada kompletiraju roster za narednu sezonu.

OBRADOVIĆ VEĆ DOVEO POJAČANJE ZA NAREDNU SEZONU: Stiže jedan od najboljih defanzivaca Evrolige!

Foto: youtube.com/printscreen

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Saša Obradović ima velike ambicije sa ekipom iz Kneževine u narednoj sezoni, a prvi koji će pojačati redove Monaka ovog leta biće američki košarkaš Džon Braun koji je prethodnu sezonu proveo u ekipi UNIKS-a iz Kazanja, a nakon izbacivanja ruskih klubova iz Evrolige, do kraja sezone je nastupao za italijansku Brešu sa kojom je eliminisan tokom plej-ofa italijanskog šampionata nakon poraza od Sasarija.

Braun je u Evroligi prosečno beležio 10,3 poena, 4,8 sklokova i 2,8 ukradenih lopti, a smatra se jednim od najboljih defanzivnig igrača na evropskim parketima.

Tridesetogodišnji košarkaš, rođen 28. janura 1992. godine u Džeksonvilu na Floridi, tokom karijere nastupao je za Romu, Trevizo, Brindizi, UNIKS i do nedavno Brešu.

 

 

Prema saznanjima Braun će potpisati trogodišnji ugovor sa ekipom Monaka i jasno je da će predstavljati veliko pojačanje za ekipu srpskog trenera Saše Obradovića.

Treba napomenuti da je Džon Braun nakon okončanih studija na Univerzitetu Haj Point, odigrao samo jedan susret u nekon od NBA ligaša. Za ekipu Šarlota je upisao 12 minuta na parketu tokom letnje NBA lige.

Saša Obradović očigledno stvara respektabilnu ekipu za narednu sezonu i novo učešće ekipe iz Kneževine u Evroligi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading