Seki METAK proleteo pored GLAVE! Pevačica preživela PAKAO: Do 5 ujutru su nas MALTRETIRALI!

Autor:

Zabava

28.05.2022

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić ispričala je stravične detalje iz svoje karijere.

Seki METAK proleteo pored GLAVE! Pevačica preživela PAKAO: Do 5 ujutru su nas MALTRETIRALI!

Foto: Instagra.com

Seka Aleksić nikada nije krila svoj privatan život i neretko deli sa svojim obožavaocima detalje iz svog života koji neretko iznenade mnoge.

Republika

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić

Naime, ona je govorila o svojim počecima, školovanju, karijeri, kao i o trnovitom putu koji je imala dok nije postigla veliki uspeh.

- Sa mnom može o svemu da se priča. Ja imam temu i za prostitutku i za osobu koja ide nedeljom na liturgiju, mogu i da pričam sa mamom koja ima dvoje dece i koja je požrtvovana mama - rekla je Seka Aleksić kada se radi o najvećoj predrasudi o njoj, pa otkrila šta je sve prošla tokom svoje duge karijere:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić o karijeri

- Dosta toga sam u životu proživela. Ja pevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. Ljude delim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1h. A mislim da je od mene to što jesam napravilo teško detinjstvo - iskrena je bila Seka za Kurir.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading