Da li se sećate MILANA I HALILA iz Lepa sela lepo gore? Jednog definitivno NE BISTE PREPOZNALI! Živi u Austriji i život ga nije mazio (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2022

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mnogi pamte scenu iz filma "Lepa sela lepo gore" u kojoj se pojavljuju dva simpatična dečaka.

Da li se sećate MILANA I HALILA iz Lepa sela lepo gore? Jednog definitivno NE BISTE PREPOZNALI! Živi u Austriji i život ga nije mazio (FOTO)

Foto: Printscreen

Čuvena rečenica iz kultnog filma "Lepa sela lepo gore", koja glasi: "Ajde, Halile, ti ga prvi zalilaj", i dalje se pamti. To je izgovorila pevačica Mica Trofrtaljka, a posle tih reči, dobila je kamen u glavu.

Malog Halila odglumio je tada simpatični dečak Miloš Đuričić iz Višegrada, koji je nakon ove uloge morao da se preseli u daleku Austriju, a glumom se više nije bavio.

U ovoj zemlji se oženio dobio dva sina. Bavi se transportom, navodi Mondo.

Foto: Printscreen

Miloš Đuričić ovako izgleda

 

 - Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere - izjavio je Miloš jednom prilikom koji se, kako kaže, mnogo namučio u stranoj zemlji.

Foto: Printscreen

Miloš Đuričić sada

 

- U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam dva sina - izjavio je jednom za domaće medije.

"Halila" bi danas malo ko prepoznao, a u fotografijama iznad pogledajte kako on sada izgleda.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading