OVO JE VIKENDICA NA MOKROJ GORI U KOJOJ SE ORGANIZUJU OKUPLJANJA: Ovde su Vuka Kostića posećivale Jelisaveta Orašanin i Ana Mihajlovski?!

Autor:

Zabava

26.05.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vikenica na Mokroj Gori Vuka Kostića ostavlja bez daha, a u njoj često organizuje okupljanja.

OVO JE VIKENDICA NA MOKROJ GORI U KOJOJ SE ORGANIZUJU OKUPLJANJA: Ovde su Vuka Kostića posećivale Jelisaveta Orašanin i Ana Mihajlovski?!

Foto: ATA Images

Vuk Kostić ima vikendicu koja se nalazi na Mokroj Gori, na savršenom mestu, te glumcu pruža mir i spokoj. Poznato je da on važi za velikog avanturistu, koji se neretko dotakne i lova i ribolova, te uopšte ne čudi što je rešio da u divljini napravi pravu malu oazu.

Poznati glumac, sve je sredio po svojoj meri, a neretko u vikednici voli da provodi vreme. Lokacija ove kuće nalazi se u jednom od najlepših mesta Srbije, između Tare i Zlatibora.

Takođe, nije ni retkost da ga prijatelji posećuju, pa se u pomenutoj kući organizuju okupljanja, a na trpezi se obično nađe svašta raznovrsno. Osim toga, brvnara ima i prelepu terasu, koja je stvorena za uživanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Takođe, nije ni retkost da ga prijatelji posećuju, pa se u pomenutoj kući organizuju okupljanja, a na trpezi se obično nađe svašta raznovrsno. Osim toga, brvnara ima i prelepu terasu, koja je stvorena za uživanje, a spekuliše se svojevremeno kad je bio u vezi sa Anom Mihajlovskom i glumicom Jelisavetom Orašanin i one su bile rado viđen gosti.

Čitav kutak na padini, među drvećem, daleko od asfalta i gužve potpuno ispunjava glumca koji je jednom prilikom odlučio da će se tamo skroz povući: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta -  izjavio je Kostić prošle godine, prenosi "Zadovoljna.rs" .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading