VUČIĆ OBELODANIO TAČNO VREME I DATUM: Evo kada će predsednik Srbije razgovarati sa Putinom!

Autor:

Vesti

26.05.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će telefonom razgovarati sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

VUČIĆ OBELODANIO TAČNO VREME I DATUM: Evo kada će predsednik Srbije razgovarati sa Putinom!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Nakon obilaska radova na obilaznici koja izlazi na Bubanj potok, šef države precizirao je da će razgovarati sa Putinom u nedelju, tačno u 11 časova.

Vučić je, podsetimo, ranije otkrio da će za ruskog predsednika imati tri ključna pitanja, a sva tri se tiču gasa.

- Ne mogu ja da znam šta će mene predsednik Putin da pita. Ali znam šta ću ja da pitam. Količina gasa, cena gasa i redovnost isporuka - rekao je nedavno predsednik Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP, TV Pink

Vladimir Putin i Aleksandar Vučić

Predsednik je takođe u više navrata naglasio da se stav Srbije po pitanju uvođenja sankcija Rusiji nije promenio.

- Ja nisam od onih koji se zaklinju pa ne ispune nešto. Ja više volim da se ne zaklinjem a da uradim nešto. Uvek je taj pristup bio bolji, uvek sam tom pristupu više verovao nego onima koji se kunu u sve na svetu a treći dan znam da će da urade sve drugačije - rekao je Vučić,za Radio televiziju Srbije (RTS).

Predsednik je izjavio i da „za sada ne postoji mogućnost“ da Srbija uvede sankcije Rusiji, a „šta će biti u budućnosti - ja ne znam šta život donosi i kako će sve da izgleda“.

- Ko zna i kakve pretnje mogu da budu i šta sve može da bude. Kao što vidite prošlo je 90 dana i Srbija vodi istu politiku, jedina u celoj Evropi, mala zemlja, brojčano malog ali ponositog naroda, vodi svoju politiku - dadao je Vičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading