MILIVOJEVIĆ NEZNALICA: Sam sebe demantovao, navodeći da je na vlasti isti režim kao 1994!

Autor:

Vesti

26.05.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Milivojević, nekadašnji funkcioner Demokratske stranke i bivši narodni poslanik, koji sebe naziva borcem za slobodu, na svom Tviter nalogu objavio je status gde navodi da je na vlasti isti režim koji je 3. avgusta 1994. godine uveo sankcije Republici Srpskoj "kada mu se klatila fotelja". Dajući sebi za pravo da komentariše situaciju za koju očigledno nije kredibilan, pokazuje veliko neznanje za nekadašnju političku scenu naše zemlje.

MILIVOJEVIĆ NEZNALICA: Sam sebe demantovao, navodeći da je na vlasti isti režim kao 1994!

Foto: YouTube/Printscreen

Pokušavajući da isprovocira građane i sam da odgovor na pitanje da li će Srbija uvesti sankcije Rusiji, Milivojević je  samo demonstrirao da uopšte ne prati spoljnu politiku naše države, s obzirom na to da smo mi jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji. 

 

 

Da sve bude gore po Milivojevića, period na koji se on poziva, dakle 1994. godine, Srpska radikalna stranka je bila surovo progonjeni od strane režima Slobodana Miloševića.

Uzrok takvom progonu bila je njihova moćna opoziciona pozicija i velika podrška u biračkom telu.

Dakle, nemoguće je da su funkcioneri koji su doživljavali najstrašniji progon i bili po zatvorima zbog istog, uvodili sankcije Republici Srpskoj, kada je za takve odluke bio odgovoran isključivo Milošević i njegov režim. 

Dokaz da njegove neznalačke reči nemaju nikakav uticaj, jesu i odgovori zajednice na Tviteru, gde ljudi otvoreno govore da on nema nikakav kredibilitet i da zapravo ne zna o čemku priča. 

- Jedina smo zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji. I? Jasno ste glupi - piše u komentarima ispod objave dotičnog "borca za slobodu" i "velikog poznavaoca srpske političke istorije". 

 

 

- Očigledno ne pratiš šta Vučić priča, pa namerno pišeš u negativnom kontekstu - dodao je jedan od pripadnika Tviter zajednice. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading