IZGUBIO NEVINOST SA 7 GODINA, IMAO INTIMNE ODNOSE SA USVOJENOM ĆERKOM (16): Stiven Tajler učestvovao u BIZARNIM ORGIJAMA sa maloletnicama, A DROGA GA JE DOTUKLA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.05.2022

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni skandalozni detalji iz života Stivena Tajlera.

IZGUBIO NEVINOST SA 7 GODINA, IMAO INTIMNE ODNOSE SA USVOJENOM ĆERKOM (16): Stiven Tajler učestvovao u BIZARNIM ORGIJAMA sa maloletnicama, A DROGA GA JE DOTUKLA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Stiven Tajler, otac poznate glumice Liv Tajler živeo je razvratni život, konzumirao opijate i narkotike, imao odnose od svoje 7. godinem bankrotirao, pa se prijavio na rehablitiaciju, ponovo je dotakao dno života. Vratio se najvećem poroku - narkoticima, iako je navodno bio "čist" već neko vreme. 

Njegove kolege iz benda dale su zvanično saopštenje i obavestili javnost: "Kao što znate, naš voljeni brat Stiven je dugo radio da bude trezan i "čist".

"Nakon operacije noge kako bi se spremio za nastupe, on se vratio psihoaktivnim supstancama, ali se dobrovoljno prijavio na rehabilitaciju", napisali su, aludirajući da se Stiven, narodski rečeno, "navukao" na lekove i to malo pre njihove turneje koja startuje u Las Vegasu.

Republika

Foto: youtube printscreen

Stiven Tajler

 

I dok su fanovi pisali poruke podrške, bilo je i onih koji su se, uslovno rečeno, sladili Stivenovom situacijom.

"Radi savest Stivene? Ne možeš mirno da spavaš jer si usvojenoj ćerki napravio dete? A šta si sve radio drugim ženama ali ćute?", glasio je jedan od komentara, piš wanted.rs.

"Imaš devojku koja može ćerka da ti bude i malo ti je? Zašto jednostavno ne uživaš u starosti, kada si se izvukao iz svih sr**a koje si napravio", "Mračne tajne iz prošlosti dolaze na naplatu", "Drogira se jer je to jedini način da sebe podnese i svoju savest"... pisali su drugi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiven Tajler

 

Ruku na srce, Stiven Tajler zaista je vodio turbulentan život, a zbog pojedinih detalja iz njegove prošlosti mnogima se dizala kosa na glavi. Možda najpoznatija priča je da je 16-godišnjakinju Džuliju Holkomb najpre zakonski usvojio, potom joj napravio dete, ostavio bez dinara, a onda naterao da abortira.

Mnogo godina kasnije uplatio je njenoj humanitarnoj organizaciji pola miliona dolara, a njoj je posvetio pesmu "Janie's got a gun", u kojoj se radi o devojci koja se bori protiv zlostavljanja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiven Tajler

 

Stiven je uporedo sa Džulijom bio sa još žena, a tako je ćerku Liv upoznao tek kada je imala 12 godina, a malo nakon njenog rođenja, Stiven je dobio još jednu ćerku, sa trećom ženom.

Pevač je inače nevinost izgubio još sa 7 godina i to sa bliznakinjama nakon službe u crkvi, a tokom karijere veoma često je imao rizične odnose. Tako su on i njegov gitarista Džo Peri redovno uživali u origijama, zbog čega su u više navrata zaradili ne samo intimne vaši, već i druge polne bolesti, no to ih nije sprečilo da i dalje budu intimni sa svakom koja im se ponudi.

Doduše, iako je važio za najvećeg frajera Holivuda u to vreme, jedna žena ga je ipak odbila i to pevačica Džoan Džet. On se pojavio potpuno nag ispred njene sobe, ali mu je ona samo zalupila vrata uz reči da voli "obdarenije" momke.

Stiven je takođe, prema pričama njegovih kolega bio i kleptoman, te je neretko uzimao projektore i opremu na svirkama, ali i novac. Jedan od poslednjih skandala bio je kada imao 63 godine i bio jedan od sudija u Američkom Idolu, a 16-godišnjakinji koja je nastupala rekao je da je pokazala "sasvim dovoljno kože".

Takođe, tokom godina su se veoma često pojavljivale i priče o iživljavanju nad maloletnicama i ostale grozote koje su radili samo zato što su slavni i moćni, te ne čudi zašto se misli da je mračna prošlost konačno došla na naplatu nakon svega što je uradio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Billy got A Livor

26.05.2022 09:44

Kakvoj crnoj crkvi,covijek je jevrejin, mozdau sinagogi.