EVA RAS ŽESTOKO RAŠČEREČILA KONSTRAKTU u medijima: Sada je isplivao snimak koji je sve ŠOKIRAO, GLUMICA U PRVIM REDOVIMA na koncertu "Zemlje Gruva"! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras napala Konstraktu zbog pesme, a sada je isplivala šokantna istina!

EVA RAS ŽESTOKO RAŠČEREČILA KONSTRAKTU u medijima: Sada je isplivao snimak koji je sve ŠOKIRAO, GLUMICA U PRVIM REDOVIMA na koncertu "Zemlje Gruva"! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Kao bomba je odjeknula vest da je Eva Ras napala Konstraktu zbog pobedničke pesme "Umetnica mora biti zdrava", za koju ona smatra da je uvreda za bolesne, a pogotovu nju koja se već 20 godina leči od raka, te je u medijima žestoko raščerečila.

Sada je isplivao snimak od pre tri godine iz jutarnjeg programa, gde su gostovale Eva Ras i Konstrakta koja je objavljivanja spektakularan koncert za desetogodšnjicu grupe, a na koji je glumica rekla da jedva čeka da ide, čak i da je paparaci uslikaju kako uživa.

Republika

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Ana Đurić Konstrakta

 

- Ove godine Zemlja gruva slavi 10 godina, odlucili smo da napravimo veliki spektakularni koncert, karte su u prodaji- izjavila je Ana Đurić, dok je Eva sa oduševljenjem potvrdila da će se u subotu pojaviti na istom:

- Ja idem u subotu na koncert, smatram za svoj veliki uspeh kad odem na koncert, a pogotovo kad me mediji ne uslikaju i ne vide da sam bila, jer me svi vrebaju iz zasede. Dok će me ovde uslikati paparaco i to na koncertu "Zemlje gruva" i mislim da će se svi odlično provesti pa i ja- rekla je tada Eva, a voditelj potvrdio, a sada pljunula po svojim rečima.

Sporan deo možete videti na snimku od petog minuta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vladica

11.03.2022 10:45

Izlapeloj babi ništa nije po volji. Kritizerka.