Goca Tržan bez DLAKE NA JEZIKU! Pevačica BRUTALNO ISKRENA o Konstrakti! Prazna glava jače ZVEČI!

Autor:

Zabava

09.03.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan bez dlake na jeziku prokomentarisala je Konstraktu i njenu pobedu.

Goca Tržan bez DLAKE NA JEZIKU! Pevačica BRUTALNO ISKRENA o Konstrakti! Prazna glava jače ZVEČI!

Foto: ATA Images/ printscreen/youtube.com

Goca Tržan važi za jednu od retkih osoba sa naše estradne scene koja nema problem da bez dlake na jeziku kaže o svakome šta ima i misli, pa je tako i ovog puta bez ikakve zadrške prokomentarisala ovogodišnju pobednicu Pesme za Evroviziju, Anu Đurić Konstraktu.

- Iskrena da budem nisam preslušala nijednu pesmu za izbor za Pesmu Evrovizije, iskrena da budem nisam gledala nijedno veče zato što sam bila loše, nisam se dobro osećam i spavala sam svako veče, ali sam kasnije naravno pregledala po Jutjubu da vidim o čemu se radi i poželela sam svojim kolegama puno sreće - započela je Goca u vlogu za svoj Jutjub kanal:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan o Konstrakti

- Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna, iznenađena prijatno, manje više glasovima žirija, ali zapravo su me iznenadili glasovi publike. To mi je dalo nadu da umetnost kao takva može biti komercijalna, može biti prihvaćena, jedino treba da bude vidljiva - iskrena je Goca.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan o Beoviziji

- Ima mnogo ljudi koji žele da vide i čuju ovako nešto, samo nisu bučni. Znate kako kažu ''šuplja glava mnogo više zvoni'', prema tome čestitke Konstrakti. Pregotivna je, nastup joj je bio vrh! Uopšte nije potrebno da skačeš sa plafona, praviš premet ovaj ili onaj... Da sam ja bila na Beoviziji takođe bih bila prezadovoljna tim njenim nastupom, zato što je koncept suština. Suština je to šta je ona htela da kaže svojim nastupom, šta je htela da kaže tekstom svoje pesme, ko razume razume. Nije gotivno samo meni ili moji drugarima, gotivno je i klincima koje smo svi potcenili, počeli smo da im nudimo ono što mislimo da žele da čuju bez jasne predstave o tome da klinci nisu glupi i da ne moraju da jedu i slušaju samo smeće, da im treba ponuditi nešto drugo i svidela im se ''umetnica koja mora biti zdrava''.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca Tržan o Konstraktinoj pobedi

- Želim joj puno sreće, presrećna sam i zbog toga što nas predstavlja jedna lepa, prirodno lepa, nevulgarna, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna, žena sa konceptom, izuzetno sam srećna i zadovoljna - zaključila je Goca.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dmb 1401

09.03.2022 19:45

Bravoooo Goco👏👏👏👏👏

Rasa

09.03.2022 21:17

Goco voleo.te je moj teča a i ja te volim. Svaka ti čast. Ko smo mi "matori"da naguravamo misljenje mladima..stavili su nam do znanja sta misle o tome. Na mesto!

vlada jataganac

10.03.2022 00:37

Bravo Goco, svaka ti je na mestu!