SKUPO ĆE IH KOŠTATI: Fejnord ZNAČAJNO oslabljen pred meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

09.03.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener holandskog tima.

SKUPO ĆE IH KOŠTATI: Fejnord ZNAČAJNO oslabljen pred meč sa Partizanom!

Foto: Starsport

Trener Fejnorda, Arne Slot, dao je izjavu pred sutrašnji meč sa Partizanom. Prokometarisao je Kvinsija Meniga.

- Reč je o odličnom igraču, imao sam prilike da se sretne sa njim, igrao je u raznim holandskim timovima, dobar je napadač i postiže rezultate, nije ni lako za svakog holandskog igrača da ode u inostranstvo i bude u tako važnoj poziciji, od njega se može dosta očekivati - izjavio je Slot.

Imao je reči hvale za svog pomoćnog trenera, Marina Pušića.

- Marino Pušić nam uvek pomaže i inače nam je pomagao, kao i u AZ Alkmaru, ima iskustva i bio je deo tima Crvene zvezde kada su igrali Ligu šampiona. Sada je takođe dosta pomogao - rekao je.

 

 

Nije krio da neki ključni igrači holandskog tima neće biti u sastavu za sutra.

- Dva igrača ne mogu da igraju, a jedan igrač nije još dovoljno istreniran, pitanje je da li će moći da igra... Brajan Lense i Patrik Valemark su ti koji su pod znakom pitanja - napomenuo je.

Izjavu za medije dao je i kapiten Fejnorda, Jens Tornstra, koji ima velika očekivanja od tima, i ne bi bio zadovoljan remijem.

- Pa, ne znam da li bih bio zadovoljan, sutra ćemo da vidimo kako će se stvari odvijati, ali je prednost što je revanš na našem terenu. Ne možemo da predvidimo ishod utakmice - kratko je zaključio Tornstra.

Partizan i Fejnord će se susresti sutra, 10.03. u 18:45. časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading