SUTRA JE DAN ISTINE: Partizan očekuje OPSADU!

Autor:

Sport

09.03.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ali če je dočekati spremni.

SUTRA JE DAN ISTINE: Partizan očekuje OPSADU!

Foto: Starsport

Igrači Partizana

Štoper Partizana, Siniša Saničanin, oglasio se za medije pred utakmicu sa Fejnordom u okviru osmine finala Lige Konferencija.

- Svi igrači Fejenorda su brzi i dominantni, ali imamo naš stil, od kog ne odustajemo. Možemo da se nosimo sa Holanđanina, iako će biti dosta teško - rekao je reprezentativac BiH.

Ipak, dodao je da Partizan nipošto neće biti bespomoćan.

- Dosta značaja pridajemo prekidima. Nebitno ko daje gol, svi se radujemo pogotku, tu se vidi naš timski duh - istakao je.

Takođe je istakao i da će Partizan pokušati da sikoristi sve protivnikove slabosti.

- Analiziramo svaki detalj. Znamo da Holanđani igraju napadački fudbal, daju, ali i primaju dosta golova. Vidimo šansu, nadam se da ćemo je iskoristiti. Bilo da se završi 1:0, 2:0 ili 2:1, svaka pobeda bi nam bila bitna pred revanš na krcatom stadionu i kvalitetno pripremljenom terenu, ali priliku vidimo pred našim navijačima - izjavio je.

 

 

Ovo će biti veliki test za Partizan, ali i idealna prilika da pokažu od čega su sazdani.

- Svaka evropska utakmica razlikuje se od prvenstvene, nadamo se pozitivnom rezultatu. Ponosni smo što smo došli u situaciju da igramo ovaj deo takmičenja. Očekujemo zahtevan meč u fizičkom smislu, ali želimo da uživamo. Ako je moguće i da prođemo u narednu fazu - zaključio je Saničanin.

Podsećamo da će Partizan dočekati Fejnord sutra, 10.03. u 18:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading