Umesto BURME, dobila LISICE! Policija uhapsila mladu nasred SVADBE i to zbog mladoženjine bivše! Skandal!

Autor:

Svet

09.03.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada i mladoženja obično žele da njihovo venčanje bude nezaboravno.

Umesto BURME, dobila LISICE! Policija uhapsila mladu nasred SVADBE i to zbog mladoženjine bivše! Skandal!

Foto: Photo by Olivia Bauso on Unsplash

Ovaj par svakako to može reći. Njihovi gosti će dugo pamtiti i ceremoniju tokom koje je policija ušla u akciju.

Jedna od gosći odlučila je da celu priču podeli na mreži. Žena je opisala priču na popularnom forumu.

Devojka je bila pozvana na venčanje njenog kolege Adama. Nije to bilo prvi put da je čovek stao na svadbeni tepih. Pre toga je bio oženjen Marijom. Sve troje su radili zajedno u prošlosti i poznavali su se veoma dobro.

Marija i Adam su se razveli jer je on prevario. Kasnije je želeo da oženi svoju ljubavnicu Čelsi.

- Primetila sam da je Čelsi nosi venčanicu veoma sličnu onoj koju je Marija nosila na venčanju sa Adamom pre nekoliko godina. Sat kasnije na venčanju se pojavila policija - prenosi događaje misteriozna žena.

Ispostavilo se da je Marija ubrzo nakon Adamovog odlaska primetila da joj nedostaju venčanica i nakit. Iako se čovek zakleo da nije uzeo ove stvari, ispostavilo se da je istina malo drugačija. Međutim, mladi par ipak nije želeo da prizna krađu. Štaviše, bili su veoma agresivni prema policajcima tako da njima nije preostalo ništa drugo nego da im stave lisice i odvedu ih u policijsku stanicu.

- Kasnije smo saznali da je Čelsi nosila ukradenu venčanicu i venčani nakit. Mlada je morala sve da ostavi u policijskoj stanici, a kući se vratila u donjem vešu sa samo prebačenom Adamovom jaknom – nastavlja svoju priču žena.

Nekoliko dana nakon venčanja, Adam se vratio na posao i napravio haos ženi koja je, kako se ispostavilo, javila Mariji za haljinu. Rekao joj je da je upropastila venčanje slanjem fotografija njegovoj bivšoj. Žena se osećala krivom. Stoga je pitala ljude na jednom forumu šta misle o celom slučaju.

Većina njih je odlučila da je za sve kriv Adam. Jedan od korisnika interneta zapitao se kako muškarac može svojoj novoj voljenoj da pokloni ukradenu haljinu bivše žene.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading