Razvela se od Lukasa i ostala u LUKSUZNOJ VILI! Folker bivšoj ženi ostavio VELELEPNI dom uređen SKUPOCENIM detaljima! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2022

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović nakon razvoda od Ace Lukasa ostala je u raskošnoj vili.

Razvela se od Lukasa i ostala u LUKSUZNOJ VILI! Folker bivšoj ženi ostavio VELELEPNI dom uređen SKUPOCENIM detaljima! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Razvod folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović intirgirao je javnost skoro isto kao i njihov odnos, a nakon stavljene tačke na brak, Lukas se preselio u stan na Voždovcu, dok je Sonja ostala sa ćerkama u vili na Bežanijskoj kosi.

 

 

Sonja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, te neretko objavljuje fotografije na kojima se može videti raskoš doma u kom je ostala.

Ona se neretko fotografiše ispred ogromnog ogledala u kome se vidi i ceo dnevni boravak, a samu unutrašnjost doma krase skuposeni detalji i cveće koje Sonja obožava.

 

 

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida, a u kome se pored savršenih outfita koje u njemu fotografiše, vidi i ceo dnevni boravak, bajkovito uređen.

Podsetimo, Lukas je u svojoj knjizi opisao do detalja i kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za porodično nasilje i dobio godinu i po dana, uslovno na tri godine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading