PRVO PLJUJE PA LIŽE, JEZIVO! Karleuša FRAPIRALA JAVNOST svojom SRAMOTNOM IZJAVOM: Žestoko ponizila Bekutu, A SAD SE PRAVI LUDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša iznova šokira svojim sramotnim stavovima i upada sama sebi usta, pljuje pa liže!

PRVO PLJUJE PA LIŽE, JEZIVO! Karleuša FRAPIRALA JAVNOST svojom SRAMOTNOM IZJAVOM: Žestoko ponizila Bekutu, A SAD SE PRAVI LUDA! (FOTO)

Foto: Republika

 Jelena Karleuša novim oglašavanjem na društvenoj mreži Instagram istakla je kako mrzi kada pripadnice lepšeg pola nazivaju "MILF", a time je zgrozila javnost!

"MILF" je akronim za engleski izraz Mother I’d Like to F*ck (u prevodu: "majka koju bih j*bao"). Označava s*ksualno privlačnu ženu koja može da bude majka,ali nije nužno, koja je starija nekoliko godina od osobe koja se koristi ovim izrazom.

 Ako išta mrizim je to kada za neku ženu kažu da je MILF. Čemu kategorizacija i grupacija? Kad je žena bomba. Bez obzira na godište, broj dece itd. Te odvratne kategorizacije koje daju muškarci su patetične - istakla je Karleuša, pa dodala:

- Zamislite da mi žene delimo muškarce na matore, ali zgodne, ćelave, ali lepe, ružne, ali bogate, bogate, ali dobre duše, mlade i glupe i stavljamo uz te njihove slike skraćenice?!  Inače, mene mišljenje muškaraca o mom telu i meni lično, nije bitno. Mi žene stavljamo provokativne slike i snimke isključivo zbog drugih žena - zaključila je Karleuša.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Sramotna izjava Jelene Karleuše

 

Međutim, ovo nije prvi put da Jelena zastupa neku tezu, a da proziva druge, no sama je činila isti "prestup". Karleuša se ovim izrazom poslužila 2015. godine u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je bila jedan od članova žirija. Mala od skandala je koleginicu i prijateljicu Anu Bekutu nazvala "milfarom".

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

 

- Ne dirajte Anu, ona je naša milfara – dobacila je tada Karleuša i počela glasno da se smeje.

Saša Popović je tražio od nje da ponovi kako je nazvala Bekutu, što je JK bez blama uradila. Kako većina članova žirija nije znala šta znači reč "milfara", Saša je zamolio Karleušu i Mariju Šerifović da im objasne. Šerifovićeva je odbila to da uradi, a Jelena je to učinila.

- Milfara je izraz koji se koristi za starije žene koje su i dalje privlačne  - rekla je Jelena, a Ana Bekuta joj je zahvalila jer je mislila da je dobila kompliment.

Podsetimo, ovo Jeleni nije prvi ispad, već je pre par godina tako oslovila i svoju koleginicu i rivalku Daru Bubamaru, a sad se pravi luda, već je zaboravila.

Zašto je Jelena smatra da je reč "MILF" iz njenih usta kompliment, a iz muških uvreda, nije ostalo do kraja jasno, a ni sasvim opravdano...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading