Karleuša napravila NEVIĐENU DRAMU, ponovo počela da se PONIŽAVA: Jelena pokazala pravo lice, svi su u ŠOKU koga je otpratila sa Instagrama! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.03.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša napravila je šok potez!

Karleuša napravila NEVIĐENU DRAMU, ponovo počela da se PONIŽAVA: Jelena pokazala pravo lice, svi su u ŠOKU koga je otpratila sa Instagrama! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

U jeku polemike oko izbora za pesmu Evrovizije, nekako se uvek na ovaj ili onaj način stigne i do Jelene Karleuše. Naime, pevačica, koju mnogi u Srbiji priželjkuju da vide na evrovizijskoj sceni podržala je pobednicu "Izbora za pesmu Evrovizije 2022" napisavši

Konstrakta genijalna. Uz nju svoj glas dala je i koleginici sa kojom je u sjajnim odnosima, Sari Jovanović, koja je osvojila drugo mesto.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša

 

Ipak, ovoga puta Jelena Karleuša sukob sa koleginicom, koju je prošle godine u ovo vreme podržavala  pred odlazak na "Evroviziju", iznela je u prvi plan i zasenila svoj stav o ovogodišnjem takmičenju.

Naime, Jelena Karleuša na Instagramu je otpratila Sanju Vučić, pevačicu grupe "Hurricane", koja je sa koleginicama Ivanom Nikolić i Ksenijom Knežević bila muzički gost na Jeleninom koncertu na "YouBox" aplikaciji.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Vučić, Ivana NIkolić i Ksenija Knežević

 

Tokom njihovog odlaska na Evroviziju 2021. godine Jelena im je bila velika podrška. Ipak, izgleda da se nešto u međuvremenu promenilo. Zbog čega je došlo do sukoba sa koleginicom Jelena nije otkrila, ali baš kao i do sada vreme će pokazati istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
kovalski

07.03.2022 11:25

boze sacuvaj da prizeljkujem da je vidim na evrovizije.Ne zelim da je vidim nigde.

ninguno y nunca

07.03.2022 14:27

Karleuša na Eurosongu???!!! Neko se gadno šali!!!