MEGDAN U BEOGRADU: Voda će se PUŠITI!

Autor:

Sport

06.03.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mornar pao u kandže srpskog tima.

MEGDAN U BEOGRADU: Voda će se PUŠITI!

Foto: Starsport

Dušan Mandić

Vaterpolisti Novog Beograda ubedljivom pobedom protiv Mornara iz Splita 19:7 (4:0,4:4,7:3,4:0) završili su nastup na trećem turniru Regionalne lige, koji je održan u Zagrebu.

Izabranici Igora Milanovića upsiali su tri pobede u Zagrebu i sa skorom od 10 trijumda, jednog remija i poraza, prva su su ekipa na tabeli Regionalne lige i biće domaćin završnog turnira.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Novobeograđani su ubedljivu pobedu protiv autsajdera najavili već posle 4:0 u prvoj deonici, a nakon čega su samo rutinski odradili posao za novi trijumf.

U pobedničkom timu po tri gola postigli su Draško Gogov, Viktor Rašović, Duško Pijetlović i Strahinja Rašović, a u ekipi Mornara Marin Vrdoljak je zabeležio tri pogotka.

Na završni turnir Regionalne lige plasirali su se još Jug, Jadran i Radnički iz Kragujevca, a nakon utakmica Dubrovčana i Kragujevčana biće poznato kako će izgledati polufinalni parovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading