ZVEZDA SE OPROSTILA OD TITULE REGIONALNOG ŠAMPIONA: Protivnik je ipak kvalitetniji!

Autor:

Sport

04.03.2022

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 12. kola Regionalne vaterpolo lige snage su u Zagrebu odmerile dve srpske ekipe.

ZVEZDA SE OPROSTILA OD TITULE REGIONALNOG ŠAMPIONA: Protivnik je ipak kvalitetniji!

Foto: Starsport

Navijači

Na bazenu SRC "Mladost", puleni trenera Dejana Savića nisu uspeli da prirede još jedno iznenađenje i da drugi put u samo nekoliko dana savladaju ekipu Novog Beograda. Ovog puta znatno iskusnija ekipa je slavila rezultatom 15:11 (3:4, 2:1, 7:1, 3:5).

Odlično su vaterpolisti Crvene zvezde ušli u susret i golovima Gajića i Basare stigli do dva gola prednosti. U nastavku prve deonice igre viđena su dva preokreta, pa su crveno-beli ipak na prvi odmor otišli sa minimalnom prednošću - 3:4.

U drugoj četvrtini susreta viđena je velika borba i svega tri postignuta pogotka. Dušan Mandić i Strahinja Rašović su postigli pogotke za trenutno drugoplairanu ekipu regionalnog takmičenja, dok je sa druge strane Miloš Vukićević matirao Gojka Pijetlovića, pa se na "veliki odmor" otišlo a rezultatskim egalom - 5:5.

Tokom trećeg perioda igre višen je potpuni brodolom Crvene zvezde. Za menje od šet minuta igre Novi Beograd je postigao isto toliko pogodaka i već tada je pitanje pobednika bilo rešeno. Na kraju ove deonice igre, na semaforu je stajalo - 12:6.

U polednjih osam minuta igre crveno-beli su pokušali da učine nešto više. Na dva i po minuta pre kraja susreta stigli su i do tri gola zaostatka, ali to je bilo sve što je ekipa trenera Savića uspela da učini na ovom susretu. Na kraju, iskusnija i slobodno se može reći, kvalitetnija ekipa Novog Beograda je ostvarila zasluženi trijumf rezultatom - 15:11.

Najefikasniji igrač susreta bio je Draško Gogov koji je mrežu crveno-belih tresao četiri puta, dok su se u poraženoj ekipi istakli Gavril Subotić i Miloš Vukićević sa tri postignuta gola.

Nakon ovog susreta, ekipa Novog Beograda je i dalje drugoplasirana na tabeli regionalnog takmičenja sa 25 osvojenih bodova, dva manje od lidera dubrovačkog Juga, dok Crvena zvezda sa skorom od pet pobeda i isto toliko poraza deli pozicije šest i sedam sa večitim rivalom Partizanom.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading