KAKVO VEČE ZA SRPSKI SPORT: Hrvatska je ponižena, ovako nešto nikada nije zabeleženo!

Autor:

Sport

05.03.2022

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večeri odigrani su mečevi 11. kola Regionalne vaterpolo lige.

KAKVO VEČE ZA SRPSKI SPORT: Hrvatska je ponižena, ovako nešto nikada nije zabeleženo!

Foto: Starsport

Ovu rundu takmičenja obeležila su čak četiri duela srpskih i hrvatskih vaterpolo klubova, a ostvareni rezultat svakako je fascinantan.

Sve četiri srpske ekipe ostvarile su trijumfe.

Prvi na bazen izašli su vaterpolisti Crvene zvezde koji su nakon velike borbe savladali ekipu zagrebačke Mladosti rezultatom 9:8 (2:1, 2:3, 3:3, 2:1), a pobedonosni pogodak za ekipu trenera Dejana Savića, postigao je Gavril Subotić osam sekundi pre kraja meča.

I duel Večitog rivala Partizana, bio je neizvestan. Zahvaljujući boljoj igri u trećoj deonici, crno-beli su savladali Solaris iz Šibenika rezultatom 10:6 (2:2, 2:1, 3:0, 3:3).

Derbi ove runde regionalnog vaterpolo takmičenja odigran je u Kragujevcu, gde je prošlosezonski šampion eks-Ju prostora, ekipa Radničkog savladala apsolutnog favorita i do ovog kola lidera šampionata, ekipu dubrovačkog Juga rezultatom 12:10 (3:1, 3:2, 4:5, 2:2).

Trijumf Kragujevčana nad ekipom iz Dubrovnika, iskoristio je Novi Beograd koji je sa ubedljivih 18:13 (6:3, 4:4, 5:1, 3:5) slavio u duelu protiv Jadrana iz Splita i time preuzeo lidersku poziciju na tabeli regionalnog takmičenja.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
andelko

26.03.2022 15:58

Vidim da stavljate fotografije gdje navijači podržavaju Putina a šta to ima sa sportom