KONSTRAKTA ODLAZI NA EVROVIZIJU: Odlukom publike i žirija odlazi ona je pobednik Beovizije!

Autor:

Zabava

05.03.2022

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je održano finale "Pesme za Evroviziju", na kojem je Srbija odlučila ko je predstavlja u Italiji - Konstrakta i pesma "In Corpore Sano".

KONSTRAKTA ODLAZI NA EVROVIZIJU:  Odlukom publike i žirija odlazi ona je pobednik Beovizije!

Foto: www.youtobe.com

"Beovizija 2022" se nešto posle ponoći privela kraju. Nakon što su žiri i publika glasali, voditelji su saopštili da je pobednik takmičenja Ana iliti Konstrakta.

Kompozitor Dragoljub Ilić Ilke iz žirija dao je 12 poena Konstrakti, baš kao i novinarka Una Senić i kompozitor Vladimir Nikolov. Kompozitor Slobodan Marković najviše bodova dao je Sari Jo, dok je pevačica Neda Ukraden, predsednica žirija, dala maksimalan broj poena Zorji. Prema glasovima publika Konstrakta je takođe bila prva.

Pobednicu su preplavile emocije posle proglašenja, dok su svi prilazili da joj čestitaju na pobedi.

Stih "Umetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, a malo ko zna da je pevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Beovizije" i napravila uspeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

U finalu smo imali prilike da gledamo čak 18 izvođača. Publici su se predstavili Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz, Biber, Zorja, Lift, Aca Lukasa, Konstrakta, Ivona, Angelina, Marija Mikić i Ana Stanić.

Ovogodišnja "Evrovizija" održaće se od 10. do 14. maja u Torinu, a Srbija se takmiči u drugom polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Radisa

05.03.2022 23:47

Budalastina i da ne duzim - NECE UCI U FINALNO VECE 100%

Vlada

06.03.2022 09:10

Treba poštovati glasanje žirija i publike.