Tanja Bošković ŠOKIRALA usred EMISIJE: Voditeljka ostala bez TEKSTA, želim da kažem JAVNO imam kapacitet za četiri konja debela! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.02.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Bošković je gostovanjem u emisiji napravila pometnju, njena izjava je sve zatekla!

Tanja Bošković ŠOKIRALA usred EMISIJE: Voditeljka ostala bez TEKSTA, želim da kažem JAVNO imam kapacitet za četiri konja debela! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Naša čuvena maestralna glumica Tanja Bošković gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" i otkrila da nema poroke, te da je čak i u ovim godinama zdrava kao dren jer je od dobre fele, kako ona tvrdi. Jedino što kaže da puši 42 godine, ali da joj to ni u jednom momentu nije uticalo na zdravlje.

- Poroka nemam, ne jedem, jedino pušim i nikada neću prestati da pušim, želim to da kažem javno, cigare su moj izbor, za moje pare pušim moje cigare, na moja pluća, na moja usta, ovih 42 godine, pušim, pevam, igram, imam kapacitet za četiri konja debela, kadra sam razne stvari uključujuči i letenje, mogu svoje telo da istučem kao šniclu, ono me bespogovorno sluša i u ovim godinama, nemam nijednu bolest i ne pijem nikakve lekove, pa čak ni vitamine. Ja sam zdrava krava, eno mi roditelja, živih i zdravih u 84 i 86 godina, od dobre sam fele cigare mi ne mogu ništa- rekla je u jednom dahu Tanja, dok je voditeljka ostala u šoku nakon ovih  reči glumice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ivan

28.02.2022 08:53

Bravo Tanja, bivši sam pušać, ali se gadim kad vidim šta se radi pušačima i koliko se ponižavaju. Prestao sam da pušim kada su nam u bivšoj firmi ukinuli prostoriju za pušenje, pa sam morao na -10da izlazim napolje.

Ranko

28.02.2022 09:13

Ne verujem da može toliko da izdrži.

Marija

28.02.2022 12:23

"Šta to širom lupeta..."