NAGA FOTKA NATAŠE NINKOVIĆ EKSPLODIRALA: Prizor GOLOTINJE glumice je ZAPANJUJUĆ, svi gledaju u neverici i pitaju se ŠTA JE OVO? (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ninković opustila se sa drugaricom u bazenu, prizor njenog nagog tela mnoge je zapanjio!

NAGA FOTKA NATAŠE NINKOVIĆ EKSPLODIRALA: Prizor GOLOTINJE glumice je ZAPANJUJUĆ, svi gledaju u neverici i pitaju se ŠTA JE OVO? (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Popularne glumice Nataša Ninković i Jovana Stojiljković ne kriju da su dobre drugarice i da se privatno druže. Nataša na svom Instagram profilu često objavljuje slike gde uživa u društvu prijatelja. Bilo da se radi o večeri pored mora, noćnom izlasku ili pak druženju kod kuće, oni su uvek namejani i zrače pozitivnom energijom. 

Ovoga puta Nataša nas je iznenadila novom fotografijom. Navikli smo od nje da je skoro uvek zakopčana do grla, što ovaj put nije bio slučaj. Ona i njena mlađa koleginica Jovana Stojiljković, obe golišave, uživaju u bazenu. Nasmejane i vidno raspoložene za slikanje pozirale su ispred fotoaparata. Mokre kose i vlažnog tela ostavljaju sve bez daha.

Uz to, glumica je napisala da je slika, zapravo, nastala jer se radi o novom projektu pod nazivom "Pukotina u ledu".

Republika

Foto: Instagram

Nataša Ninković u bazenu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Roko Prč

25.02.2022 21:21

Baš čudno da je u bazenu u kupaćem kostimu!!!!