"BIOSENSA" SE UVELIKO GRADI! Miloš Vučević obišao radove!

Autor:

Vesti

25.02.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada danas proverio kako teku radovi na izgradnji Instituta "BioSensa" u ovom gradu.

"BIOSENSA" SE UVELIKO GRADI! Miloš Vučević obišao radove!

Foto: Printskrin

- Uvek kad sam u kampusu Univerziteta u Novom Sadu rado evociram uspomene sa studija kad sam pohađao, Pravni fakultet. Razlika između tog doba i ovog sada je znatna, a budućnost nam donosi i zgradu „BioSensa“ koja je uveliko u izgradnji, kao i novi Institut za geografiju - napisao je on i dodao:

- Niče i nova zgrada Studentskog kulturnog centra, čiju izgradnju finansira Pokrajinska vlada, a tu će biti ne samo kancelarije, nego i višenamenske prostorije za organizovanje kulturnih i drugih dešavanja. Grad je investirao u „Fabriku“ u Kineskoj četvrti, tj. u Kreativnom distriktu, koja je deo SKC. U tom prostoru se organizuju pozorišne predstave i koncerti alternativne kulturne scene, a u ovom objektu više će biti zastupljeni standardni kulturno-umetnički sadržaji i akademske aktivnosti - napisao je Miloš Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading