PREMINUO DESETOGODIŠNJI SIN ZVEZDE KULTNE SERIJE ''LUD, ZBUNJEN, NORMALAN''! Pronađen pored grebena, nastradao od PROMRZLINA!

Autor:

Zabava

28.01.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica kultne serije ''Lud, zbunjen, normalan'' pre 12 godina doživela je veliku tragediju kada je izgubila sina.

PREMINUO DESETOGODIŠNJI SIN ZVEZDE KULTNE SERIJE ''LUD, ZBUNJEN, NORMALAN''! Pronađen pored grebena, nastradao od PROMRZLINA!

Foto: Printscreen

Bosanska umetnica Belma Lizde Kurt, proslavila se ulogom u seriji ''Lud, zbunjen, normalan'', a malo ko zna da je njen život prožet stravičnom tragedijom koja ju je zadesila. Naime, pre 12 godina, Belma je doživela najveći gubitak kada je u Kanadi u nesreći nastradao njen desetogodišnji sin, prenosi Srbija Danas.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Belma Lizde Kurt izgubila sina

Sina Jana Isaka, Belma ima sa svojim suprugom, rediteljem Alešom Kurtom, a njihov idiličan život promenio se iz korena. Njihov sin je bio u poseti rodbini u Kanadi, te su njegova  šezdesettrogodišnja rođaka i on krenuli u vožnju kajakom, koji se prevrnuo.

 

 

Prema pisanju "Canadian Pressa", suprug nestale žene pozvao je policiju nakon čega je usledila masovna potraga avionima i čamcima. Narednog dana u četiri sata ujutru ugledali su kajak, dok su tela žene i Belminogsina našli šest sati kasnije.

Hitno su ih hospitalizovani, ženi je ukazana pomoć, a dečak je nažalost preminuo od promrzlina.

Glumica i reditelj nisu govorili o gubitku sina, a svoju energiju i ljubav su preusmerili i usredsredili na vaspitavanje mlađe ćerke, sada osmogodišnje Ume. Belma se posvetila radu sa decom, deo je brojnih pozorišnih radionica, a dizajnirala je i modnu liniju za najmlađe pod nazovom ''Umin ormar''.

 

 

- Želela sam da stvorim novu dimenziju, koja u velikoj meri dolazi iz moje ljubavi prema teatru i pričanju priča. Ali Umin ormar istovremeno je i moj bunt protiv konzumerizma i nepoštovanja našeg kulturnog nasleđa. Veliki sam poštovalac dece i njihove percepcije sveta, volim da im se približim i postanem im na neki način frendica – otkrila je glumica u razgovoru za magazin "Azra".

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading